header slider


adidas | Super Stealth Pack

Het Super Stealth pack bestaat uit een nieuwe colorway voor drie modellen die al een tijdje niet meer van het voetbalveld weg te denken zijn. Dit pack biedt zowel voor de iconische Predator Freak als de X Ghosted én Nemeziz dan ook een geheel nieuwe look. Met ieder z’n eigen specialisme biedt dit pack dan ook voor verschillende type spelers een upgrade. Ga je voor de ultralichte X Ghosted en sprint je, je tegenstander voorbij? Ga je voor de behendigheid van de Nemeziz of toch de Predator Freak balcontrole?

Alle drie de modellen zijn verkrijgbaar voor een FG ondergrond. De Predator Freak is daarnaast ook verkrijgbaar voor andere ondergronden (zoals SG en MG) en in de prijspunten .1 tot en met .4.

 
Populaire modellen

 

  1. - 50%
    adidas X Ghosted .1 FG
    adidas X Ghosted .1 FG
    Vanaf € 109,95 Normale prijs € 220,00

 
Shop je favoriet

...
Predator Freak

Ondersteunende voetbalschoenen voor balcontrole. Elke wedstrijd is een kans om grootser en beter te worden. Overheersender. Laat jouw natuurkracht de vrije loop met de Predator Freak.

Shop de collectie
...
Nemeziz

Net als je rivalen denken dat ze een plan voor je hebben, scheur jij de regels aan stukken. Links, rechts, zig, zag, weg. Geef behendigheid nieuwe betekenis in deze adidas Nemeziz voetbalschoenen.

Shop de collectie
...
X Ghosted

Zie je deze? Jouw rivalen niet. Snel was ooit snel genoeg. Maar dat laat je vanaf nu achter je. Versnel en speel iedereen uit in deze adidas X Ghosted voetbalschoenen.

Shop de collectie

Technologieën en materialen

 

...
DEMONSKIN 2.0

Voor de Predator Freak voetbalschoenen heeft adidas de Demonskin 2.0 verder uitgebreid voor nog meer balcontrole. Met 225 spikes over alle schietvlakken van de voet, heb jij altijd en overal superieure balcontrole en geef je meer effect aan de bal.

...
TENSION TAPE

Het Tension Tape-bovenwerk van de Nemeziz sluit nauw rond je voet voor de perfecte mix van vrijheid en ondersteuning. De gesplitste loopzool is gemaakt voor balkunst op stevige ondergronden en beweegt mee met je radicale spel.

...
ULTRALIGHT FLUROSKIN

Het lichte, iets doorschijnende Fluroskin-bovenwerk van de X Ghosted levert een vacuümpasvorm voor stabiliteit. De Speedframe-loopzool heeft daarnaast een veerkrachtig Carbitex-inzetstuk van koolstofvezel voor explosieve stuwkracht en een efficiëntere energietransmissie.

...
Nog meer lezen over het adidas Super Stealth Pack?

Onze eigen blogger heeft de schoenen uit het adidas Super Stealth Pack een tijdje geleden al mogen ontvangen van adidas en heeft haar eerste indrukken voor jou op een rijtje gezet.

Lees meer

 De adidas Predator Squad
 De Predator is één van de meest populaire voetbalschoenen in de voetbalgeschiedenis.  Voetbaliconen als David Beckham, Zinedine Zidane en Steven Gerard speelde hun wedstrijden op de Predator. David Beckham komt als ambassadeur van adidas altijd naar voren rondom de verhalen van de Predator. De Predator Squad bestaat nu uit Paul Pogba, Dele Alli, Marc André Ter Stegen, Becky Sauerbrunn en Tessa Wullaert.

...
Paul Pogba

De sterspeler van de adidas Predator 20 is Paul Pogba. De wereldkampioen speelt als een echte Predator en controleert de wedstrijd!

Shop nu
...
Beckham, Dele Alli en meer!

Dele Alli zal één de actieve spelers zijn op de Predator. Daarnaast is David Beckham één van de iconische spelers die speelde op adidas Predator en ook nog steeds ambassadeur is namens adidas!

Shop nu

Ontdek meer  

Shop adidas Superlative

 

...
adidas X

De X is superlicht en biedt ongekende explosiviteit en snelheid. Speel net als Salah op de X!

Shop de collectie
...
adidas Copa

De klassieke Copa, gemaakt voor comfort en een verfijnde bal aanname. Speel net als Dybala op de Copa.

Shop de collectie
...
adidas Nemeziz

De voetbalschoenen van Lionel Messi! De Nemeziz bevat Tension Tape voor de perfecte strakke pasvorm.

Shop de collectie