header slider


adidas | Superspectral Pack

Het Superstealth pack bestaat uit een nieuwe colorway voor drie modellen die al een tijdje niet meer van het voetbalveld weg te denken zijn. Dit pack biedt zowel voor de iconische Predator Freak als de X Ghosted én Nemeziz dan ook een geheel nieuwe look. Met ieder z’n eigen specialisme biedt dit pack dan ook verschillende type spelers een upgrade. Ga je voor de ultralichte X Ghosted en sprint je, je tegenstander voorbij? Ga je voor de behendigheid van de Nemeziz of toch de Predator Freak balcontrole?

Alle drie de modellen zijn verkrijgbaar voor een FG ondergrond. De Predator Freak is daarnaast ook verkrijgbaar voor andere ondergronden (zoals SG en MG) en in de prijspunten .1 tot en met .4.

...
Predator Freak

Ondersteunende voetbalschoenen voor balcontrole. Elke wedstrijd is een kans om grootser en beter te worden. Overheersender. Laat jouw natuurkracht de vrije loop met de Predator Freak.

Shop de collectie
...
X Ghosted

Zie je deze? Jouw rivalen niet. Snel was ooit snel genoeg. Maar dat laat je vanaf nu achter je. Versnel en speel iedereen uit in deze adidas X Ghosted voetbalschoenen.

Shop de collectie
...
adidas Nemeziz

Net als je rivalen denken dat ze een plan voor je hebben, scheur jij de regels aan stukken. Links, rechts, zig, zag, weg. Geef behendigheid nieuwe betekenis in deze adidas Nemeziz voetbalschoenen.

Shop de collectie

 
Populaire modellen

 

 1. - 50%
  adidas X Ghosted .1 AG
  adidas X Ghosted .1 AG
  Vanaf € 109,95 Normale prijs € 220,00
 2. - 50%
  adidas X Ghosted .1 FG
  adidas X Ghosted .1 FG
  Vanaf € 109,95 Normale prijs € 220,00
 3. - 50%
  adidas X Ghosted .3 Laceless FG
  adidas X Ghosted .3 Laceless FG
  Vanaf € 44,95 Normale prijs € 90,00
 4. - 45%
  adidas Predator Freak .4 Indoor Sala
  adidas Predator Freak .4 Indoor Sala
  Vanaf € 29,95 Normale prijs € 55,00
 5. - 44%
  adidas Predator Freak .4 Indoor Sala Kids
  adidas Predator Freak .4 Indoor Sala Kids
  Vanaf € 24,95 Normale prijs € 45,00

 
Technologieën en Materialen

...
DEMONSKIN 2.0

Voor deze voetbalschoenen heeft adidas de Demonskin 2.0 verder uitgebreid voor nog meer balcontrole. Met 225 spikes over alle schietvlakken van de voet, heb jij altijd en overal superieure balcontrole en geef je meer effect aan de bal.

...
ULTRALIGHT FLUROSKIN

Het lichte, iets doorschijnende Fluroskin-bovenwerk levert een vacuümpasvorm voor stabiliteit. De Speedframe-loopzool heeft daarnaast een veerkrachtig Carbitex-inzetstuk van koolstofvezel voor explosieve stuwkracht en een efficiëntere energietransmissie.

...
TENSION TAPE

Het Tension Tape-bovenwerk sluit nauw rond je voet voor de perfecte mix van vrijheid en ondersteuning. De gesplitste loopzool is gemaakt voor balkunst op stevige ondergronden en beweegt mee met je radicale spel.

 De adidas Predator Squad
 De Predator is één van de meest populaire voetbalschoenen in de voetbalgeschiedenis.  Voetbaliconen als David Beckham, Zinedine Zidane en Steven Gerard speelde hun wedstrijden op de Predator. David Beckham komt als ambassadeur van adidas altijd naar voren rondom de verhalen van de Predator. De Predator Squad bestaat nu uit Paul Pogba, Dele Alli, Marc André Ter Stegen, Becky Sauerbrunn en Tessa Wullaert.

Ontdek meer  

...
Nog meer lezen over het adidas Superspectral Pack?

Wij hebben de schoenen uit het adidas Superspectral Pack al wat eerder ontvangen en hebben onze bevindingen speciaal voor jou al op een rijtje gezet.

Lees meer

Shop adidas Superlative

 

...
adidas X

De X is superlicht en biedt ongekende explosiviteit en snelheid. Speel net als Salah op de X!

Shop de collectie
...
adidas Copa

De klassieke Copa, gemaakt voor comfort en een verfijnde bal aanname. Speel net als Dybala op de Copa.

Shop de collectie
...
adidas Nemeziz

De voetbalschoenen van Lionel Messi! De Nemeziz bevat Tension Tape voor de perfecte strakke pasvorm.

Shop de collectie