Vorige pagina

Bale

Artikelnummer:
139773
  • Merk: Geen merk
  • Kleur: Multi
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-707077

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

Het boek Bale is een biografie afkomstig uit onze boekencollectie. De biografieën van zowel huidige als oud-spelers en trainers zorgen voor veel leesplezier. Daarnaast maken de boeken over clubs, toernooien, matchfixing en alle andere voetbalgerelateerde onderwerpen onze boekencollectie helemaal compleet! De boeken zijn uitermate geschikt om als cadeau te geven, maar natuurlijk ook erg leuk om zelf te lezen!

Bale
Gareth Bale. De verlegen jongen uit Wales. Hij beheerste het nieuws de afgelopen zomer. Zou hij werkelijk voor een recordbedrag verkocht worden aan De Koninklijke uit Madrid? Het leek erop dat hij het eeuwige talent zou blijven, maar na vijf onopvallende jaren in Engeland bij Tottenham Hotspur speelde hij zichzelf het zesde jaar in de kijker, en met succes. Hij verhuisde voor het absolute recordbedrag van honderd miljoen euro naar het Spaanse Real Madrid. Zoveel aandacht heeft een transfer nog nooit gekregen. Zelfs Geert Wilders stelde Kamervragen over dit bedrag. Intussen zal Bale gewoon doorgaan met wat hij als geen ander zo goed kan: doelpunten maken.

Frank Worrall werkt als sportjournalist voor alle grote Britse kranten. Als biograaf heeft hij al meerdere bestsellers op zijn naam staan en hij werd al ‘Britain’s number one sports biographer’ genoemd. Hoewel hij ook over veel andere sporten schrijft, blijft het schrijven over voetbal zijn grootste passie.

Bestel nu voordelig en risicoloos het voetbalboek Bale!

Meer informatie
SKU 139773
Artikelcode leverancier 90.15560
Merk Geen merk
Kleur Multi
Tientjesfilter €20
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Bale
Je waardering