UEFA Nations League Bal

Bij VoetbalDirect vind je de nieuwste Nations League bal. De Nations League voetbal wordt gemaakt door het Duitse adidas. De officiële naam luidt adidas Nations League bal. Tijdens de Nations League wordt met deze bal gespeeld door sterren van bijvoorbeeld Frankrijk, Duitsland, Spanje en Nederland.

adidas UEFA Nations League bal kopen

VoetbalDirect heeft de Nations League bal online verkrijgbaar. Selecteer de prijspunt die jij wil hebben, de duurste prijspunt is de officiële wedstrijdbal. De lagere prijspunten zijn replica versies en ideaal voor recreatief gebruik!

Ontwerp Nations League Bal

De Nations League bal heeft een witte basis met kleurrijke details. De kleurrijke details zijn alle kleuren van de vlaggen van de deelnemende landen. Daarnaast bevat de adidas Nations League bal het nieuwe logo van deze competitie. Elke symbool in het nieuwe logo heeft zo'n zijn betekenis. De driehoeken staan voor promotie, de cirkels staan voor loting en de driehoek voor degradatie. Hierdoor wordt in de logo het verloop van de Nations League kort vertaald.

Kenmerken Uefa Nations League Bal

De Nations League bal heeft dezelfde kenmerken als de Telstar WK bal van afgelopen WK. Dat betekent dat de bal voldoet aan de FIFA eisen omtrent wateropname. stuitergedrag en gewicht. Daarnaast is de binnenbal gemaakt van butyl en heeft de bal 6 panelen met een naadloze constructie voor optimale balvlucht en controle.

Wat is de UEFA Nations League

De Nations League is een nieuwe competitie in Europa georganiseerd door de UEFA. Deze competititie heeft vier divisies van 12 tot 15 teams bestaand uit kleine pouletjes. De vier groepwinaars uit de hoogste divisie spelen om de winst in het oneven jaar. De laagste geplaatste teams uit elke divisie (behalve D) zullen degraderen.De vier groepswinnaars uit divisie B C en D promoveren. Het doel van deze competitie is het leuker en commerciëler maken van de oefeninterlands. Daarnaast kunnen vier teams zich via de Nations League plaats voor het daaropvolgende EK. Want per divisie gaan de beste vier landen die zich niet hebben gekwalificeerd strijden om een EK ticket. Die betekent dat er per divisie één EK ticket vrij komt.

UEFA Nations League Bal
Filteren
Gekozen filters
  1. Toernooien UEFA Nations League Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.