Nike Merlin voetballen

Nike Merlin terug van weggeweest

De Nike Merlin is weer terug en is herzien om aan de eisen van het moderne voetbal te voldoen. Merlin staat in het teken van best mogelijke touch en controle in alle weersomstandigheden. De ACC technologie, die ook gebruikt word bij voetbalschoenen, is nu ook toegepast bij de bal waardoor de bal zijn controle behoud ondanks de weersomstandigheden. De Nike Merlin gaat in grote competities gebruikt worden bijvoorbeeld de Premier League en de La Liga.

Oppervlakte Nike Merlin bal

De Nike Merlin bal heeft vele ontwikkelingen doorstaan en zo ook de oppervlakte. Er zijn minder panelen en grotere ononderbroken oppervlaktes gecreëerd waar je zonder problemen tegen kan trappen. De bal heeft maar 4 panelen en dat is bijzonder, want een gemiddelde bal heeft er 12. Met als gevolg dat de bal veel minder stiksels bevat en minder harde plekken. De Nike Merlin bal is een perfecte bal om wedstrijden mee te spelen.

Nieuwe binnenbal Nike Merlin

De binnenbal van de Merlin Nike bal is vernieuwd. Dit keer bestaat de binnenbal niet uit rubber, maar uit latex. Dit levert meer consistentie op wat betreft de luchtdruk en vorm van de Nike Merlin bal.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in