Begin het nieuwe seizoen razendsnel met het nieuwe Puma Faster Football Pack

Gedragen door wereldsterren zoals Neymar en Griezmann; welke schoen kies jij?

Met de start van het nieuwe seizoen in zicht presenteert Puma haar nieuwe pack: Faster Football. Dit pack brengt je van snel naar eerste en is uitgerust met de nieuwste technische upgrades en gedurfde kleuren. Veranderingen omarmen en dingen anders doen; dat is het doel van Faster Football. Puma Ultra en Puma Future Z maken samen deel uit van het Faster Football Pack.

Puma Ultra

De nieuwe Ultra is een enorme sprong vooruit in het bereiken van het doel van Puma: het sneller stimuleren van positieve veranderingen in het voetbal. De schoen is rood met een blauwe hak die vervaagt in verticale lijnen. Ook de zoolplaat heeft een rode kleur en de schoen wordt verrijkt met het witte Puma logo aan de bovenkant en de tekst ‘Ultra’ aan de zijkant.

De geweven bovenkant van de schoen bevat het zogeheten lichtgewicht MATRYXEVO. De lichte textuur aan de bovenkant zorgt voor een perfecte balaanname zodat jij schittert op het veld. Het nieuwe bovendeel wordt gecombineerd met een nieuwe SPEEDCAGE, wat zorgt voor een meerlaagse ondersteuning voor snelle bewegingen. In combinatie met een GripControl Pro-Skin krijg jij de beslissende controle over de bal en ben jij de baas op het veld.

Het ultrasnelle lichtgewicht PEBA SpeedUnit-buitenzool is doordrenkt met running spike-DNA wat zorgt voor bliksemsnelle acceleratie. De Ultra 1.3 is hierdoor zelfs nog lichter dan de Ultra 1.2.

De nieuwste Puma Ultra wordt gedragen door spelers zoals Antoinne Griezmann en Sergio Agüero.

Puma Future Z

Met de nieuwe felblauwe kleur van de Puma Future Z zal je zeker de aandacht trekken op het veld. Net als de nieuwe Ultra bevat deze schoen verschillende design updates. De nieuwe Future Z heeft een stoere look met gave rode strepen op de bovenkant die lijken op krassen. De FuzionFit+ Compressieband rondom het midden van de schoen blijft het belangrijkste aspect van de Future Z. Deze band zorgt voor optimale ondersteuning voor beweging en bevordert daarmee jouw wendbaarheid. Om deze bewegingen verder te ondersteunen heeft de nieuwe Future Z een innovatie ‘Z’-vormige buitenzool. Daarnaast is een dunne GripControl pro skin aangebracht op belangrijke gebieden om het superzachte bovenwerk te benadrukken voor een perfecte balcontrole en verfijnde aanname.

Vind jij deze schoenen ook zo vet? Bekijk dan het gehele Puma Faster Football Pack!