Sporten in de zomer! 

Voetbaldirect is al jaren jouw trouwe partner op het gebied van voetbal. Het hele jaar staan wij klaar om jou te voorzien in al je voetbal benodigdheden. Maar nu in de zomer ligt je favoriete sport helaas stil. Wij begrijpen als de beste dat je fit wilt blijven, hierom zijn wij op zoek gegaan naar een aantal andere sporten die je gemakkelijk kunt doen deze zomer!

Basketbal

Om het gevoel met de bal en jouw team te behouden is basketbal een gave sport, het voordeel: je hebt er weinig spullen voor nodig! Een basketbalveldje waar je gratis kunt sporten is in iedere stad of dorp te vinden, het enige dat je nodig hebt is een goede basketbal en voor het comfort een gaaf paar basketbalschoenen. Op Sportshop.com bieden ze de nieuwste en mooiste basketbalschoenen (hallo, Nike Jordan) en basketballen aan voor een leuke prijs. Ideaal dus voor jouw zomer!

Squash

Ben jij op het voetbalveld de aanvaller met het snelle voetenwerk, of juist niet zo en wil je dit trainen, dan is squash een ultieme sport om deze zomer eens te proberen! Squash is een snel spel waar je wendbaar voor moet zijn en conditie moet behouden. Daarnaast wordt je oog/hand coördinatie verbeterd, wed maar dat jij geen hands meer maakt op het voetbalveld komend seizoen! Om te squashen hoef je niet per se ergens lid te zijn: je kunt gemakkelijk een squashruimte huren in de plaatselijke gym of sporthal. Dat je squash binnen speelt kan extra fijn zijn in de regenachtige Nederlandse zomers. Het enige dat je nodig hebt zijn squashschoenen en een squashracket. Een squashracket hoeft echt niet duur te zijn, bij onze partnershop Sportshop.com heb je al een squashracket voor €23,50!

Tennis

Tennis is net als squash een sport waarbij je je voetenwerk en conditie onderhoudt. Een voordeel van tennis is wel dat dit in duo’s tegen elkaar kan worden gespeeld. Zo kan jij samen met maximaal drie teamgenoten de teamband versterken! Om 100% te kunnen geven op de tennisbaan is het wel belangrijk om tennisschoenen met een goede grip te hebben, zo kan jij je focussen op het krachtig raken van de bal. Kijk voor de mooiste tennisschoenen eens op Sportshop.com. Deze winkel heeft de nieuwste tennisschoenen en tennisrackets, voor de mooiste prijzen. Een ander pluspunt van tennis als sport zijn de outfits: doordat je slechts met twee of vier personen op de baan staat, wil je er wel op en top uit zien. Ook de mooiste en meest comfortabele tenniskleding vind je op Sportshop.com.

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk beginnen met een van deze sporten? Neem dan een kijkje op Sportshop.com! Op alle artikelen die op voorraad zijn geldt vandaag besteld voor 22:00 = morgen in huis!