Lille Shirt, Lille Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Lille trainingspak, Lille shirt of het complete Lille tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van OSC Lille.

Lille Shirt

Het traditionele OSC Lille shirt koop je eenvoudig en snel in de OSC Lille fanshop van VoetbalDirect. Bestel je OSC Lille shirt voor 22:00 uur en je hebt het de volgende dag in huis!

LOSC Lille Trainingspak

De trainingspakken van OSC Lille worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Lille trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Lille trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die OSC Lille elk jaar uitbrengt. Deze trainingslijn brengt Lille elk jaar uit met de release van de Lille shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het OSC Lille trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect. 

Met de Custom Made optie van VoetbalDirect kun je voor gemakkelijk een OSC Lille trainingspak samenstellen met verschillende maten per kledingtstuk. Ideaal!

OSC Lille Uitshirt

Naast het OSC Lille tenue heeft OSC Lille uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van OSC Lille heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die OSC Lille buiten het eigen stadion afwerkt.

Lille OSC Fanshop
Filteren
Gekozen filters
  1. Clubs OSC Lille Verwijder dit artikel

1 item

Filteren

1 item

Filteren