PSV Shirt, PSV Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je PSV trainingspak, PSV shirt of het complete PSV tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende PSV shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van PSV.

PSV Shirt

Het traditionele PSV shirt koop je eenvoudig en snel in de PSV fanshop van VoetbalDirect. Elk jaar zijn er meerdere soorten PSV shirts, namelijk voor thuiswedstrijden, uitwedstrijden en trainingen. Elk seizoen komt het PSV thuisshirt online verkrijgbaar bij VoetbalDirect, daarnaast kun je het PSV trainingsshirt bestellen indien op voorraad. Ga net als de PSV profs in het PSV trainingsshirt trainen of moedig ze aan met het PSV thuisshirt.

PSV Trainingsshirt

Naast de PSV wedstrijdshirts zijn er ook andere PSV voetbalshirts denk hierbij aan het PSV Trainingsshirt! Dit trainingsshirt wordt gedragen tijdens trainingen van PSV. De PSV Trainingsshirts vind je eenvoudig bij VoetbalDirect, in diverse kleuren!

PSV Trainingspak

Op zoek naar een PSV Trainingspak? De PSV pakken vind je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect! De PSV Trainingspakken worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het PSV trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. Het trainingspak bestaat uit een PSV Trainingtop en een PSV trainingsbroek. Het design van de PSV Trainingspakken bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Heb jij vragen over het trainingspak van PSV? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen jou graag verder. 

PSV Trainingspak 2019

Jouw nieuwe Trainingspak van PSV vind je altijd bij VoetbalDirect. Het PSV Trainingspak 2019 zal als één van de eerste bij VoetbalDirect online komen. Het PSV 2019 trainingspak wordt gedragen door de spelers tijdens trainingen en in aanloop van wedstrijden in het seizoen 2019-2020.

Het PSV trainingspak 2019 kun je met de custom made optie van VoetbalDirect gemakkelijk bestellen met verschillende maten voor onder en bovenkleding. Ideaal als je een verschillende maat heb voor de trui en de broek. Dit geldt overigens ook voor de PSV Trainingspak 2018, die in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Het PSV trainingspak 2018 wordt gedragen in het seizoen 2018-2019.

PSV Tenue

Het PSV tenue is zelf samen te stellen door het juiste PSV shirt met een short en eventueel kousen samen te stellen. Zo kun je het PSV uittenue samenstellen door het PSV shirt uit en short uit en kousen te selecteren. WIl je in het trainingstenue van PSV trainen? Selecteer dan de juiste trainingswear artikelen en maak jou PSV tenue voor training!

PSV Uitshirt

Naast het PSV tenue heeft PSV uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van PSV heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die PSV buiten het eigen stadion afwerkt.

PSV SALE

Zoek jij een goedkoop PSV item? Vind dan alle afgeprijsde PSV artikelen in de PSV Fanshop van VoetbalDirect. Naarmate het seizoen vordert en het nieuwe seizoen eraan komt, gaan er verschillende items in de sale. Zoek jij iets in de PSV SALE? Houd dan de PSV fanshop pagina in de gaten!

Over PSV

PSV is een Nederlandse voetbalclub uit Eindhoven. De club werd op 31 augsutus 1913 opgericht als sportvereniging van de Philips-medewerkers. Vandaar dat de club Philips Sport Vereniging genoemd werd. PSV speelt haar thuiswedstrijden in het Philips Stadion in Eindhoven. Dit stadion wordt al sinds 1916 door PSV gebruikt en heeft een capaciteit van 35.000 toeschouwers. PSV speelde in het seizoen 1921/1922 voor het eerst mee in de hoogste Nederlandse divisie en werd voor het eerst landskampioen in 1929. Hierna volgde er in de loop der jaren nog 22 landstitels. Met in totaal 23 titels op zak mag PSV zich bij de ‘traditionele top 3’ van Nederland scharen.

Een club met zo’n rijke historie heeft natuurlijk een hele hoop wereldtoppers onder haar hoede gehad. De twee Brazilianen Ronaldo en Rivaldo scoorde er hevig op los voor PSV. Maar ook Nederlandse eigen trots als Ruud Gullit, Ruud van Nistelrooy en Arjen Robben hebben week in week uit de sterren van de hemel gespeeld bij PSV.

PSV Eindhoven Fanshop
Filteren
Gekozen filters
  1. Clubs PSV Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.