Schalke 04 Shirt, Schalke 04 Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Schalke 04 trainingspak, Schalke 04 shirt of het complete Schalke 04 tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Schalke 04.

Waarom je Schalke 04 trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • Laagste prijs garantie!

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van één van onze productspecialisten? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice!

Over Schalke 04

FC Schalke 04 is een club uit de Duitse wijk Schalke in Gelsenkirchen en werd op 4 mei 1904 opgericht door een paar jeugdige mijnwerkers. Destijds noemde ze de club Westfalia Schalke. In de eerste jaren speelden Die Knappen in een tenue met rood en rele kleuren. Toen ze in 1919 fuseerde met de turnvereniging Schalker TV 1877 werden de clubkleuren aangenomen die wij vandaag de dag nog steeds kennen: blauw en wit. Vandaar dat de club vaak als Die Köningsblauen wordt aangeduid.

Die Köningsblauen mochten zichzelf in totaal 7 keer de beste van Duitsland noemen. De laatste landstitel dateert alweer van 1958. In de relatief nieuwe thuishaven van Schalke 04 zijn dus nog geen successen behaald. De Veltins-Arena werd in 2001 geopend. Het best behaalde resultaat is een tweede eindklassering, welke in het seizoen 2009-2010 werd behaald.

Schalke 04 wordt voornamelijk gezien als een opleidingsclub dat een tussenstation is voor vele grote wereldspelers. Enkele voorbeelden hiervan zijn Mesut Özil, Ivan Rakitic en Manuel Neuer. Schalke 04 is ook een club met Nederlandse geschiedenis. Nederlandse trots als Klaas-Jan Huntelaar, Youri Mulder en Ibrahim Afellay hebben het blauw/witte tenue van Schalke 04 mogen dragen.

Schalke 04 Shirt

Zoals vermeld bestaat het shirt van Schalke 04 uit twee kleuren: blauw en wit. De shirtsponsor is adidas en de hoofdsponsor, die op de voorkant van het shirt pronkt, is Gazprom, het grootste bedrijf van Rusland en het grootste aardgasbedrijf ter wereld. Bestel je Schalke 04 shirt gemakkelijk binnen enkele minuten.

Schalke 04 Trainingspak

De trainingspakken van Schalke 04 worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Schalke 04 trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Schalke 04 trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Schalke 04 elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt Schalke 04 elk jaar uit met de release van de Schalke 04 shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Schalke 04 trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Schalke 04 Trainingspak 2019 en 2018

Het Schalke Trainingspak 2019 vind je altijd voordelig bij VoetbalDirect. Het Schalke 04 Trainingspak 2019 zal richting het nieuwe seizoen van 19-20 online komen bij VoetbalDirect. Het Schalke Trainingspak 2018 is online verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, dit pak wordt gedragen in het seizoen 2018-2019.

Schalke 04 Uitshirt

Naast het Schalke 04 tenue heeft Schalke 04 uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van Schalke 04 heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Schalke 04 buiten het eigen stadion afwerkt.

Schalke 04 Drill Top

De Schalke 04 Drill Top is een heerlijke top met lange mouwen. De top is ideaal om in te te trainen en heeft een 1/2 rits waarmee je gemakkelijk je temperatuur kan reguleren. De top is beschikbaar in de clubkleuren van Schalke 04 en gemakkelijk binnen enkele minuten bij VoetbalDirect te bestellen.

Schalke 04 Fanshop
Filteren
Gekozen filters
  1. Clubs Schalke 04 Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.