Amateurverenigingen

Bekijk de collectie van alle aangesloten verenigingen. Ben jij lid van één van de verenigingen? Shop de collectie, support en train in de collectie van jouw vereniging.

Verenigingen

VoetbalDirect partnership verenigingen

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw vereniging? Dan bent u bij VoetbalDirect aan het juiste adres! Wij gaan graag in gesprek met uw vereniging voor een partnership op maat. Hierin kan VoetbalDirect flexibel meedenken wat betreft clubkleding, trainingsmaterialen, keepersuitrustingen en meer. Gunstig voor de vereniging, maar óók voordelig en interessant voor al haar leden!

Mogelijkheden partnership:

Direct aanspreekpunt
De Partnershipmanagers van VoetbalDirect zijn volledig gefocust op voetbalverenigingen en dus ook op jouw vereniging. Iedere werkdag zijn zij bereikbaar en beschikbaar om de vereniging te verzorgen en ontzorgen.
Neem contact op met één van onze teamwearspecialisten:

Tomas Arroyo
06-55710517
[email protected]

Awlin Kamphuis
06-81350788
[email protected]

David Purmer
06-42837520
[email protected]

Klantenservice VoetbalDirect
0252-707077
[email protected]
Clubshop op VoetbalDirect.nl
Met een unieke eigen clubshop creëren wij één centrale plek op onze website waar leden, trainers en betrokkenen terecht kunnen. Wij bieden de service die je van ons gewend bent: voor 22:00 besteld, morgen in huis, waarbij retourneren en omruilen gratis is. Ook krijgt de club deskundig advies van onze klantenservice, kunnen zij rekenen op onze laagsteprijsgarantie en altijd genoeg voorraad.

Onze voordelen op een rijtje:
  • Alles onder één dak
  • Gratis retourneren en omruilen
  • Eigen drukkerij
  • Vandaag besteld, morgen in huis
Unieke voordelen
Ervaar de voordelen van de meest complete voetbalspecialist van de BeNeLux. Naast onze voordelen van een webshop bieden wij jouw leden ook andere voordelen, zoals unieke kortingscodes en een zeer uitgebreid assortiment aan clubkleding. Daarnaast gaan we graag de samenwerking aan met de voetbalvereniging waarin we samen ondernemen en verdienen!
Clubkleding
VoetbalDirect werkt samen met meer dan 10 kledingmerken en kan de vereniging hiermee in contact brengen en de overgang begeleiden. Tevreden over uw huidige kledingpartner? Profiteer dan met een eigen clubshop op VoetbalDirect.nl van de vele voordelen!
Trainingsmaterialen
Jouw vereniging heeft bij VoetbalDirect een brede keuze aan ballen, pionnen, hesjes, trainingsladders en andere benodigdheden. Wij denken graag met je mee en luisteren naar de wensen en behoeften hierin.

Neem contact met mij op!

Geïnteresseerd in een partnership met VoetbalDirect? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.