AC Milan

AC Milan Fanshop

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel jouw AC Milan trainingspak, AC Milan shirt of een AC Milan broekje! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, trainingspakken en overige AC Milan trainingswear.

Waarom je AC Milan trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • De laagste prijs!

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van één van onze productspecialisten? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice.

Over AC Milan

AC Milan is een Italiaanse voetbalclub uit Milaan. De club is opgericht in 1899 door een groep geïmmigreerde Engelse zakenlui als Milan Footbal and Cricket Club. In 1908 scheurde een deel van de leden van AC Milan zich af en richtte zij de voetbalclub Internazionale op. Vandaar dat dit nu de aartsrivaal van í Rosseneri is. AC Milan is één van de meest succesvolle clubs ter wereld en heeft maar liefst 7 keer het miljoenenbal de Champions League gewonnen. In het eigen land Italië is AC MIlan met 18 landstitels één van de grootste clubs van het land. De laatste titel dateert alweer van 2011.

De thuishaven van AC Milan is het Stadio Guiseppe Meazza, ook wel San Siro genoemd. Het stadion wordt gedeeld met stadgenoot en aartsrivaal Internazionale Ondanks dat Guiseppe Meazza een speler was van zowel Internazionale als AC Milan, noemen aanhangers van AC Milan het stadion altijd San Siro. Het stadion is met 80.018 plaatsen één van de grootste stadions van Europa.

AC Milan is een club met een rijke historie. Vele Nederlanders hebben een bijdrage geleverd aan deze overweldigende successen. Denk bijvoorbeeld aan het drietal Marco van Basten, Ruud Gullit en Frank Rijkaard. Maar ook in de jaren die daarna volgenden met Clarence Seedorf, die met AC Milan tweemaal de Champions League veroverde. Naast deze Nederlandse helden zijn er natuurlijk tal van legendes op te noemen die het rood/zwarte AC Milan shirt van i Rosseneri hebben mogen dragen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Paolo Maldini, Allesandro Nesta en Ricardo Kaká.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in