AZ Shirt, AZ Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je AZ trainingspak, AZ shirt of het complete AZ tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van AZ.

Waarom je AZ trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis!
  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • Laagste prijs garantie!

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van onze productspecialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Over AZ

AZ is een Nederlandse voetbalclub uit Alkmaar. AZ is in 1967 ontstaan toen de twee profclubs Alkmaar ’54 en FC Zaanstreek fuseerde. Daardoor is ook de naam AZ ontstaan wat staat voor Alkmaar Zaanstreek-combinatie. Het woord combinatie liet men al snel links liggen en ook de toevoeging ’67 is sinds 1986 uit de naam verdwenen. Sinds 1998 speelt de tweevoudig landskampioen onafgebroken mee in de Eredivisie. De club speelt haar thuiswedstrijden in het AFAS Stadion in Alkmaar. Dit stadion heeft een capaciteit van maximaal 17.250 toeschouwers.

AZ Shirt

Al vanaf de fusie tussen de twee clubs uit Alkmaar en de Zaanstreek speelt AZ in het traditionele rode shirt. De shirtsponsor is sinds 2015 de Amerikaanse sportgigant Under Armour. De hoofdsponsor die op de voorkant van het shirt prijkt is AFAS, een Nederlands software bedrijf. Het stadion is ook vernoemd naar deze sponsor. Het AZ shirt bestel je eenvoudig en snel in de AZ fanshop van VoetbalDirect.

AZ Trainingspak

De trainingspakken van AZ worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het AZ trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De AZ trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Under Armour elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt Under Armour elk jaar uit met de release van de AZ shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het AZ trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

AZ Uitshirt

Naast het AZ tenue heeft AZ uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van AZ heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die AZ buiten het eigen stadion afwerkt.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in