Besiktas Shirt, Besiktas Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Besiktas trainingspak, Besiktas shirt of het complete Besiktas tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Besiktas.

Waarom je Besiktas trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • Laagste prijs garantie!

Besiktas Shirt

Het traditionele Besiktas shirt koop je eenvoudig en snel in de Besiktas fanshop van VoetbalDirect. Het Besiktas shirt is voornamelijk wit met zwarte details. Kledingsponsor adidas weet elk jaar weer een prachtig shirt uit te brengen. Op de voorkant van het shirt prijkt Vodafone als hoofdsponsor.

Besiktas Trainingspak

De trainingspakken van Besiktas worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Besiktas trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Besiktas trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Besiktas elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt Besiktas elk jaar uit met de release van de Besiktas shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Besiktas trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Besiktas Uitshirt

Naast het Besiktas tenue heeft Besiktas uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van Besiktas heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Besiktas buiten het eigen stadion afwerkt.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.