Klantenservice.

Schalke 04 Fanshop

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Schalke 04 trainingspak, Schalke 04 shirt of het complete Schalke 04 tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, trainingspakken en overige Schalke 04 trainingswear.

Waarom jouw Schalke 04 trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • De laagste prijs!

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van één van onze productspecialisten? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice!

Over Schalke 04

FC Schalke 04 is een club uit de Duitse wijk Schalke in Gelsenkirchen en werd op 4 mei 1904 opgericht door een paar jeugdige mijnwerkers. Destijds noemde ze de club Westfalia Schalke. In de eerste jaren speelden Die Knappen in een tenue met rood en rele kleuren. Toen ze in 1919 fuseerde met de turnvereniging Schalker TV 1877 werden de clubkleuren aangenomen die wij vandaag de dag nog steeds kennen: blauw en wit. Vandaar dat de club vaak als Die Köningsblauen wordt aangeduid.

Die Köningsblauen mochten zichzelf in totaal 7 keer de beste van Duitsland noemen. De laatste landstitel dateert alweer van 1958. In de relatief nieuwe thuishaven van Schalke 04 zijn dus nog geen successen behaald. De Veltins-Arena werd in 2001 geopend. Het best behaalde resultaat is een tweede eindklassering, welke in het seizoen 2009-2010 werd behaald.

Schalke 04 wordt voornamelijk gezien als een opleidingsclub dat een tussenstation is voor vele grote wereldspelers. Enkele voorbeelden hiervan zijn Mesut Özil, Ivan Rakitic en Manuel Neuer. Schalke 04 is ook een club met Nederlandse geschiedenis. Nederlandse trots als Klaas-Jan Huntelaar, Youri Mulder en Ibrahim Afellay hebben het blauw/witte tenue van Schalke 04 mogen dragen.

Thuistenue Schalke 04

Zoals vermeld bestaat het thuistenue van Schalke 04 uit twee kleuren: blauw en wit. De shirtsponsor is adidas en de hoofdsponsor, die tenens op de voorkant van het shirt pronkt, is Gazprom, het grootste bedrijf van Rusland en het grootste aardgasbedrijf ter wereld.

Overige kleding

Schalke 04 speelt natuurlijk niet enkel thuiswedstrijden. Ze hebben dus niet genoeg aan alleen een thuisshirt. In het ruime assortiment van VoetbalDirect is daarom ook het Schalke 04 uitshirt te vinden. Daarnaast is de officiële kleding waarin Die Köningsblauen elke dag op trainingsveld staan uiteraard verkrijgbaar bij VoetbalDirect.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in