Arsenal Fanshop

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Arsenal trainingspak, Arsenal shirt of het complete Arsenal tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Arsenal.

Waarom je Arsenal trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • Laagste prijs garantie!

Arsenal shirt

Iedereen kent het Arsenal shirt als een rood shirt met witte mouwen, maar dit is niet altijd zo geweest. In de begin dagen van de club had het voormalig Arsenal nog geen shirt en contacten ze een andere club. Deze stuurde een geheel tenue op en een voetbal. Het tenue bestond uit een donkerrood shirt, wit broekje en sokken met blauwe strepen. In 1933 wilde de voormalig voorzitter dat de spelers meer profesionaliteit gingen uitstralen en wilde een ander tenue. Het verhaal gaat dat hij iemand in het publiek zag zitten met een wit T-shirt met daarover een rode trui zonder mouwen en dat hij dit zo gaaf vond dat hij deze kleuren heeft gebruikt voor het nieuwe Arsenal shirt.

Sinds dat moment draagt Arsenal de rood-witte shirts en hebben een aantal clubs dit gekopieerd, waaronder Sparta Praag en Sporting Braga. Het Arsenal uitshirt was lange tijd wit met daarbij een wit of een zwart broekje. In 1971 had Arsenal voor het eerst een geel uitshirt met blauwe broekjes en wonnen hiermee de FA cup van dat jaar. Voor de jaren daarna bleven ze trouw aan deze kleuren combinatie. Vanaf 2000 ging Arsenal wat varieren met deze kleuren. Er werder verschillende combinaties uitgebracht van geel en blauw. Er werden donkere tinten blauw gebruikt en geel werd in sommige jaren goud. Deze trend zal de kledingsponsor van Arsenal, PUMA, hoogstwaarschijnlijk doortrekken in de komende jaren.

Arsenal Thuisshirt

Voor thuiswedstrijden draagt Arsenal ook in het seizoen 2019/2020 weer de rood-witte shirts. Sinds dit seizoen is Arsenal gewisseld van kledingsponsor PUMA naar adidas. Hierdoor is het thuisshirt iets verandert, maar de rood-witte kleur blijft ook bij adidas hetzelfde.

Arsenal Uitshirt

Ook voor uitwedstrijden heeft adidas ervoor gezorgd dat Arsenal er strak bijloopt. Het uitshirt van het seizoen 2019/2020 is geel, met donkerblauwe accenten. Deze donkerblauwe kleur komt ook terug in het bijpassende uitshort.

Arsenal 3rd Shirt

Het 3rd shirt van Arsenal voor het seizoen 2019/2020 heeft dezelfde kleuren als het uitshirt, maar dan omgekeerd. Dit shirt is donkerblauw met gele accenten. Dit shirt zal gedragen worden tijdens sommige uitwedstrijden en bekerwedstrijden.

Arsenal Tenue

Naast de losse thuis, uit en 3rd shirts kun je bij VoetbalDirect ook de hele tenues van Arsenal kopen! Dit tenue bestaat uit een shirt, short en sokken en is voor alle drie de shirts verkrijgbaar. Bij VoetbalDirect kun je het tenue zelf samenstellen. De tenues zijn verkrijgbaar voor jong en oud en in sommige gevallen ook in een damesvariant!

Arsenal trainingspak

Voor aanvang van het seizoen worden altijd de nieuwe uit- en thuisshirts gepresenteerd en hierbij zit ook altijd een geheel nieuwe trainingslijn. De Arsenal trainingslijn van PUMA bestaat uit trainingspakken, jackets, Arsenal Trainingsbroeken en shirts. Wat PUMA altijd probeert met een trainingslijn is deze zo comfortabel mogelijk maken voor de Arsenal spelers. Een Arsenal Trainingspak bestaat uit een Arsenal zip top en een Arsenal trainingsbroek. 

Arsenal Trainingspak 2019

Jouw nieuwe Trainingspak van Arsenal vind je altijd bij VoetbalDirect. Het Arsenal Trainingspak 2019 zal als één van de eerste bij VoetbalDirect online komen. Het Arsenal 2019 trainingspak wordt gedragen door de spelers tijdens trainingen en in aanloop van wedstrijden in het seizoen 2019-2020.

Het Arsenal trainingspak 2019 kun je met de custom made optie van VoetbalDirect gemakkelijk bestellen met verschillende maten voor onder en bovenkleding. Ideaal als je een verschillende maat heb voor de trui en de broek. Dit geldt overigens ook voor de Arsenal Trainingspak 2018, die in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Het Arsenal trainingspak 2018 wordt gedragen in het seizoen 2018-2019.

The Invincibles

Arsenal FC is een van de vele voetbalclubs uit Londen en speelt in het Emirates stadion. De bijnaam van Arsenal is The Gunners, dit heeft alles te maken met het verleden van de Londense voetbalclub. De club is namelijk ontstaan door arbeiders uit de wapenfabriek The Royal Arsenal in Woolwich. De club heette in het verleden dan ook Woolwich Arsenal, maar de verwijzing Woolwich werd uit de naam verwijderd toen de club verhuisde naar Highbury.

Arsenal heeft met Arsène Wenger de langst zittende coach in de premier league. Wenger heeft bij Arsenal sinds 1996 vele prijzen gewonnen en heeft voor een Europees record gezorgd door 49 wedstrijden op rij niet te verliezen. Arsenal greep in het seizoen 2003/2004 de landstitel zonder ook maar één wedstrijd te verliezen. Deze generatie spelers werden dan ook The Invincibles genoemd. Dit team bestond uit spelers als Lehmann, Campbell, Touré, Pirès, Bergkamp en Arsenal legende Thierry Henry.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in