Fanshop

AS Roma Shirt, AS Roma Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je AS Roma trainingspak, AS Roma shirt of het complete AS Roma tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van AS Roma.

Waarom je AS Roma trainingspak, tenue of AS Roma voetbalshirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • Laagste prijs garantie!

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van één onze productspecialisten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

AS Roma Shirt

De clubkleuren van AS Roma zijn al vanaf de oprichting bordeaux-oranje. Deze zijn ook terug te vinden in het AS Roma shirt. De kledingsponsor is de Amerikaanse sportgigant Nike. AS Roma is één van de weinige clubs die zonder shirtsponsor haar wedstrijden speelt. Het Roma Shirt bestel je eenvoudig en snel in de AS Roma fanshop van VoetbalDirect. WIl je graag jouw AS Roma voetbalshirt bedrukken? Gebruik dan onze ShirtID en maak jouw AS roma Shirt uniek.

Naast het bekende AS Roma thuisshirt heeft VoetbalDirect ook het AS Roma uitshirt en het AS Roma trainingsshirt. 

AS Roma Tenue

Naast het AS Roma tenue heeft AS Roma uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van AS Roma heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die AS Roma buiten het eigen stadion afwerkt.

AS Roma Trainingspak

De trainingspakken van AS Roma worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het AS Roma trainingspak bestaat uit een AS Roma drill top en een AS Roma trainingsbroek en is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De AS Roma trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Nike elk jaar uitbrengt.  Deze trainingslijn brengt Nike elk jaar uit met de release van de AS Roma shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het AS Roma trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Het AS Roma trainingspak 2019

Het nieuwe AS Roma trainingspak 2019 vind je altijd bij VoetbalDirect. Het 2019 Roma trainingspak wordt gedragen in het seizoen 2019-2020. Tijdens de release van de nieuwe AS Roma collectie voor 2019 zal het 2019 trainingspak ook online komen bij VoetbalDirect. 

AS Roma Drill Top

De AS Roma Drill Top is ideaal voor trainingen of om in vrije tijd te dragen. De AS Roma Squad drill top is goed te combineren met een AS Roma trainingsbroek. De pasvorm van de AS Roma Drill top is aansluitend op het lichaam, dti zorgt voor een sportieve look. Door het seizoen heen is het AS Roma drill top in verschillende kleuren verkrijgbaar en gelukkig beschikbaar in junior en senior maten.

Over AS Roma

Associazione Sportiva Roma, kortweg AS Roma, is een Italiaanse voetbalclub uit de stad Rome.  De geschiedenis van AS Roma gaat terug op een heleboel clubs. Na een aantal fusies bleven er 3 clubs uit Rome over. Toen twee daarvan degradeerde, fuseerde die in 1927 met de enige club die overbleef in de hoogste divisie. En daar was de geboorte van AS Roma. De thuishaven van AS Roma is het Stadio Olympico. Dit stadion biedt plaats aan 72.000 toeschouwers en wordt gedeeld met aartsrivaal en stadgenoot SS Lazio.

Ondanks dat AS Roma wordt gezien als één van de grotere clubs uit Italië hebben ze zich pas drie maal de beste van Italië mogen noemen. De landstitel werd veroverd in de jaren 1942, 1983 en 2001. AS Roma heeft daarnaast 9 keer de Italiaanse beker veroverd waarvan de laatste twee in 2007 en 2008 gewonnen werden.

AS Roma is een club van echte clubiconen. Als we het hebben over clubiconen van AS Roma komen natuurlijk gelijk Francesco Totti en Daniele De Rossi naar boven. Daarnaast hebben enkele grootheden als Carlo Ancelotti, Cafú en Antonio Cassano furore gemaakt bij de ploeg uit Zuid Rome.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in