Club Brugge Trainingspak, Club Brugge Shirt

De nieuwst collectie Club Brugge Shirts 2018 en Club Brugge Trainingspakken zijn natuurlijk te bestellen in de Club Brugge shop bij VoetbalDirect.

Waarom je Club Brugge trainingspak, Club Brugge tenue of Club Brugge shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis!
  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • Laagste prijs garantie!

Club Brugge Shirt

Toen Club Brugge werd opgericht bestond het Club Brugge tenue uit een lichtblauw shirt en een zwarte short. Pas na een aantal seizoenen werd het Club Brugge Shirt veranderd naar het nu bekende zwart/blauw. De bijnaam Blauw-Zwart dankt de club uiteraard aan de traditionele clubkleuren en de kleurencombinatie die wordt gebruikt in het Club Brugge Shirt.

Club Brugge Uitshirt

Het Club Brugge uitshirt is door de jaren heen erg verschillend geweest. Het Club Brugge Uitshirt van 2017 is Wit/Blauw/Zwart.

Club Brugge trainingspak

De trainingspakken van Club Brugge worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Club Brugge trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Club Brugge trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Macron elk jaar uitbrengt.

Deze trainingslijn brengt Macron elk jaar uit met de release van de Club Brugge shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Club Brugge trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.