Crystal Palace Trainingspak, Crystal Palace Shirt

De nieuwst collectie Crystal Palace Shirts en Crystal Palace Trainingspakken zijn natuurlijk te bestellen in de Crystal Palace shop bij VoetbalDirect.

Waarom je Crystal Palace trainingspak, Crystal Palace tenue of Crystal Palace shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • Laagste prijs garantie!

Crystal Palace Shirt

Toen Crystal Palace werd opgericht bestond het Crystal Palace tenue uit een rood shirt met lichtblauwe mouwen, een witte short en rode sokken. Pas na 30 jaar voetbal werd het Crystal Palace shirt radicaal veranderd. De club ging spelen een wit shirt met een zwarte short en kousen. Sindsdien is Crystal Palace Shirt vaak veranderd van kleur, maar de laatste jaren houden ze vast aan een rood/blauw gestreept shirt met een blauwe short en blauwe kousen. Zeer herkenbaar, maar af en toe vergeleken met het Barcelona Shirt.

 

Crystal Palace Uitshirt

Het Crystal Palace uitshirt is door de jaren heen erg verschillend geweest. Elk jaar wordt er weer hard gewerkt aan een nieuw design voor het Crystal Palace uitshirt door het Italiaanse bedrijf Macron.

Crystal Palace trainingspak

De trainingspakken van Crystal Palace worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Crystal Palace trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Crystal Palace trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Macron elk jaar uitbrengt.

Deze trainingslijn brengt Macron elk jaar uit met de release van de Crystal Palace shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Crystal Palace trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.