Lazio Roma Trainingspak, Lazio Roma Shirt

De nieuwst collectie Lazio Roma Shirts 2017 en Lazio Roma Trainingspakken zijn natuurlijk te bestellen in de Lazio Roma shop bij VoetbalDirect.

Waarom je Lazio Roma trainingspak, Lazio Roma tenue of Lazio Roma shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis!
  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • Laagste prijs garantie!

Lazio Roma Shirt

De clubkleuren van Lazio Roma zijn wit en lichtblauw. De kleuren verwijzen naar het Griekse Nationale Embleem. De kleuren van het Lazio Roma shirt zijn dan ook wit en lichtblauw. Het shirt wijkt praktisch nooit af van de clubkleuren van Lazio Roma.

Lazio Roma Uitshirt 2017

Het Lazio Roma uitshirt is door de jaren heen erg verschillend geweest, maar vaak komen ook hier de traditionele clubkleuren in terug. Een echte fan van Lazio Roma zal het Lazio Roma uitshirt ook met trots dragen!

Lazio Roma trainingspak

De trainingspakken van Lazio Roma worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Lazio Roma trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Lazio Roma trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Macron elk jaar uitbrengt.

Deze trainingslijn brengt Macron elk jaar uit met de release van de Lazio Roma shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Lazio Roma trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.