Fanshop

Liverpool Shirt, Liverpool Trainingspak

Je favoriete Liverpool shirt of trainingspak vind je gemakkelijk en snel bij VoetbalDirect. Naast de Liverpool voetbalshirts en Liverpool trainingspakken kun je ook het complete Liverpool tenue online kopen! Binnen ons assortiment is er ook een brede keuze aan Liverpool trainingswear.

Liverpool Shirt

Het traditionele Liverpool shirt koop je eenvoudig en snel in de Liverpool fanshop van VoetbalDirect. Het shirt wordt door New Balance gemaakt en heeft de bekende rode kleur met witte details. Leuk weetje is dat het eerste shirt van Liverpool helemaal niet rood was. In de eerste jaren van de club werd er gespeeld in een wit-blauw tenue. In 1986 is het rode tenue geïntroduceerd. Het thuisshirt is afgewerkt met het Liverpool logo, het New Balance logo en het logo van shirtsponsor Standard Chartered.

Liverpool Trainingspak

Het Liverpool Trainingspak wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Liverpool trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Trainingspakken van Liverpool bestaan uit een zip top en een Liverpool Trainingsbroek. De Liverpool trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Liverpool elk jaar uitbrengt.

Deze trainingslijn brengt Liverpool elk jaar uit met de release van de Liverpool shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Liverpool trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Liverpool Trainingspak 2019

Jouw nieuwe Trainingspak van Liverpool vind je altijd bij VoetbalDirect. De Liverpool Trainingspak 2019 zal als één van de eerste bij VoetbalDirect online komen. Het Liverpool 2019 trainingspak wordt gedragen door de spelers tijdens trainingen en in aanloop van wedstrijde en is al beschikbaar in de kleur wit. In aanloop van het seizoen 2019-2020 komen de nieuwste Liverpool Trainingspakken online!

Het Liverpool trainingspak 2019 kun je met de custom made optie van VoetbalDirect gemakkelijk bestellen met verschillende maten voor onder en bovenkleding. Ideaal als je een verschillende maat heb voor de trui en de broek. Dit geldt overigens ook voor het Liverpool Trainingspak 2018, die in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Het Liverpool trainingspak 2018 wordt gedragen in het seizoen 2018-2019.

Liverpool Tenue

Het Liverpool tenue voor thuiswedstrijden is in 2018 volledig rood. Zowel het shirt, het voetbalbroekje en de sokken zijn elk seizoen in de traditionele rode kleur te bewonderen. Het Liverpool uit tenue en het 3rd tenue verschillen per seizoen van kleur en design.

Liverpool Uitshirt

Naast het Liverpool tenue heeft Liverpool uiteraard ook een uitshirt. Het Liverpool uitshirt heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Liverpool buiten het eigen stadion afwerkt.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in