Fanshop

Manchester United Shirt, Manchester United Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Manchester United trainingspak, Manchester United shirt of het complete Manchester United tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Manchester United.

Waarom je Manchester United trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • Laagste prijs garantie!

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van onze productspecialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Over Manchester United

Manchester United Football Club is een Engelse voetbalclub uit Manchester die in 1878 werd opgericht als Newton Heath L&YR FC. In 1902 werd de club omgedoopt tot Manchester United. De club is de meest succesvolle club uit de geschiedenis en mag zich met 20 landstitels de recordkampioen van Engeland noemen. De thuishaven is het Old Trafford, the Theatre of Dreams. Met 76.312 is dit het grootste clubstadion van Engeland.

Grote legende's hebben het rode tenue om de schouders gedragen. Spelers als Sir Bobby Charlton, George Best, Ryan Giggs, Paul Scholes, Cristiano Ronaldo en Wayne Rooney waren vele malen in het rode tricot van The Red Devils te bewonderen.

Manchester United Shirt

Het Manchester United shirt waarin de spelers elke thuiswedstrijd te bewonderen zijn is al vanaf de oprichting traditioneel rood. De shirtsponsor is sinds 2014 addias. Hiervoor was de Amerikaanse sportgigant Nike de kleding supplier van Manchester United. De hoofdsponsor, die ook op de voorkant van het rode tricot te bewonderen is, is het Amerikaanse automerk Chevrolet.

Manchester United Trainingspak

De trainingspakken van Manchester United worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Manchester United trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Manchester United trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Manchester United elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt Manchester United elk jaar uit met de release van de Manchester United shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Manchester United trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Manchester United Trainingspak 2019

Jouw nieuwe Trainingspak van Manchester United vind je altijd bij VoetbalDirect. De Manchester Trainingspak 2019 zal als één van de eerste bij VoetbalDirect online komen. Het Manchester 2019 trainingspak wordt gedragen door de spelers tijdens trainingen en in aanloop van wedstrijde en is al beschikbaar in de kleur wit. In aanloop van het seizoen 2019-2020 komen de nieuwste Manchester United Trainingspakken online!

Het Man United trainingspak 2019 kun je met de custom made optie van VoetbalDirect gemakkelijk bestellen met verschillende maten voor onder en bovenkleding. Ideaal als je een verschillende maat heb voor de trui en de broek. Dit geldt overigens ook voor het Manchester United Trainingspak 2018, die in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Het Manchester United trainingspak 2018 wordt gedragen in het seizoen 2018-2019.

Manchester United Uitshirt

Naast het Manchester United tenue heeft Manchester United uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van Manchester United heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Manchester United buiten het eigen stadion afwerkt.

Manchester United Tenue

Het Manchester United Tenue bestaat uit een voornamelijk rood shirt, met een wit voetbalbroekje en zwarte voetbalsokken. Deze kleurencombinatie is geïntroduceerd in 1902, toen de club de naam van Newton Heath LYR Football Club naar Manchester United veranderde. Het uit tenue en het 3rd tenue verschillen per seizoen van kleur.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in