Fanshop

PSG Shirt, PSG Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je PSG Shirt, PSG drill top of PSG Trainingspak. Koop tegen gegarandeerd lage prijzen jouw favoriete Paris Saint Germain trainingspak, Paris Saint Germain shirt of het complete Paris Saint Germain tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Paris Saint Germain.

PSG Shirt

Het PSG shirt kent een rijke geschiedenis met daarin verschillende wijzegingen. Ondanks dat de club officieel bestaat sinds 1970 hebben er veel veranderingen plaatsgevonden aan het shirt, onder andere door kledingsponsor Nike. Het avontuur van de Parijzenaren begon in een geheel rood shirt met blauw randjes aan het eind van de mouwen. Hierbij hoorde een witte broek en blauwe sokken, dit om de clubkleuren compleet te maken.Het PSG shirt bestel je eenvoudig en snel in de Paris Saint Germain fanshop van VoetbalDirect.

In 1973 kwam kleding designer Daniel Hechter aan het roer bij Paris Saint Germain en hij ontwierp het wel bekende donkerblauw shirt met rode baan begeleid door witte strepen aan beide zijden. Hechter kwam tot inspiratie van dit shirt door zijn eigen design voor het club logo, het shirt wordt dan ook het Hechter shirt genoemd. In 1980 veranderde het PSG shirt weer, dit keer in een wit shirt met rood-blauwe streep over het hart. Het Hechter shirt bleef in deze periode wel aan als uitshirt.

In het begin van de jaren 90 begon Nike te expirimenteren met verschillende shirts. Dit viel niet goed bij de supporters en door te protesteren kregen zij het originele PSG shirt terug voor de eind jaren 90. Nike begon na de eeuwenwisseling weer met het veranderen van het thuisshirt. Eerst werden de witte randjes weggehaald en daarna met de rode streep versmald en verplaatst naar het hart. Na 2008 is het Paris Saint Germain shirt gebleven zoals Daniel Hechter het ooit had bedoeld.

PSG Shirt 2019

Het PSG shirt 2019 vind je na release altijd bij VoetbalDirect! Er komt in 2019 een nieuwe thuisshirt, uitshirt en een 3rd shirt! Het ontwerp van de PSG shirt 2019 is nog niet bekend! Houd deze pagina in de gaten om als eerste een PSG 2019 shirt te kopen!

PSG Trainingspak

Het PSG trainingspak is een ideaal pak om in te trainen. Het Paris Saint Germain trainingspak bestaat uit een PSG trainingsbroek en een PSG top. Het door Nike geleverde Paris Saint-Germain trainingspak heeft alle elementen om zo comfortabel mogelijk te trainen. De Dri-FIT technologie zorgt ervoor dat het zweet van het lichaam naar de buitenzijde van het pak wordt geleid en de speciaal ontwikkelde raglan mouwen zorgen voor bewegingsvrijheid in het pak. De technologie zit zowel in de top als in de PSG pant verwerkt.

De basisspelers van Paris Saint Germain dragen voor de wedstrijd een presentatie jack. Dit houdt de spelers warm voordat zij beginnen aan de wedstrijd. Dit jack is daarmee erg geschikt om jou warm te houden tijdens een eventuele wissebeurt.

PSG trainingspak 2019

De nieuwste PSG trainingspak 2019 vind je altijd bij VoetbalDirect. Zo heb je de PSG trainingspak 2019  en ook nog de PSG trainingspak 2018 in onze PSG Fanshop. Rond mei komt er weer een nieuwe kleur en stijl voor de PSG trainingspak 2019. Later in het jaar 2019 komen er nog meer Psg trainingspakken online!

PSG Tenue

Het PSG tenue bestaat uit een PSG voetbalshirt, PSG short en eventueel PSG sokken. Bij VoetbalDirect kun je een Paris Saint Germain tenue zelf samenstellen. Zo kun je het PSG thuistenue, PSG tenue uit en PSG voetbaltenue training maken met de artikelen die in de Paris Saint Germain Fanshop staan. De Paris Saint Germain tenue is verkrijgbaar voor jong en oud!

PSG Drill Top

De PSG drill top is een geliefde item. De PSG drill tops uit de PSG fanshop zitten comfortabel en hebben een strak design. De Paris Saint Germain drill top is ook gemakkelijk te combineren met een PSG Trainingsbroek. Je kunt zo je eigen PSG pak samenstellen. Een PSG drill top koop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

PSG Uitshirt

Naast het PSG tenue heeft PSG uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van PSG heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die PSG buiten het eigen stadion afwerkt.

PSG Trainingsshirt kopen

Het trainingsshirt van Paris Saint Germain heeft altijd een strakke design en is erg populair. Zo is het PSG trainingsshirt wel is goud met zwart geweest en bijvoorbeeld helemaal zwart met roze details. Het PSG trainingsshirt wordt gedragen tijdens de trainingen van PSG. Het trainingsshirt van PSG is dus heerlijk om te dragen tijdens trainingen, maar kan ook prima in vrije tjid gedragen worden. Het is tegenwoordig helemaal hip om in clubkleding rond te lopen.

PSG x Jordan

Paris Saint-Germain x Jordan is een samenwerking tussen PSG, Nike en Jordan. De PSG X Jordan collectie is speciaal voor de Champions League collectie van PSG. De samenwerking tussen het basketbalmerk Air Jordan, PSG en Nike is een unieke samenwerking waar een populaire collectie uit is gekomen. Met onder andere het PSG 3rd shirt thuis en uit en PSG x Jordan trainingspak voor senioren en kids. De PSG X Jordan artikelen zijn immens populair geworden. 

Ambities PSG

Paris Saint Germain (PSG) is een Franse voetbalclub uit de stad Parijs. PSG bestaat sinds 1970 en is ontstaan uit Paris FC en Stade Saint-Germain. Een jaar later was er een stemming in de gemeente raad over de naam van de club. Een meerderheid vond dat de naam terug moest naar Paris FC en een minderheid vond dat de naam moest blijven bestaan. De club splitste weer en Paris Saint Germain moest helemaal overnieuw beginnen als amateurclub. In 1973 promoveerde PSG weer naar de hoogste klasse en zou hier ook niet meer weggaan. 

In de jaren 80 begon PSG met het pakken van prijzen. Hiermee haalde ze pas voor de 2e keer de landstitel naar Parijs en mochten ze ook in Europa mee gaan doen om prijzen. Begin jaren 90 maakte PSG furore in Europa. Ze wonnen van grote Europese clubs, maar haalde de finale nog geen één keer. In het seizoen 1996 pakte PSG voor het eerst een Europese prijs en het seizoen haalden ze het net niet.

In 2011 werd PSG overgenomen door Qatar Sports Investments en de nieuwe eigenaar wilde Paris Saint Germain brengen naar de Europese top. Door het grote geld dat de eigenaar tot zijn beschikking heeft kan hij grote spelers halen naar Parijs. De grootste sterren werden uiteindelijk naar Parijs gehaald om prijzen te gaan winnen. In 2015 zorgde de club voor een unicum door de 4 grootste prijzen van Frankrijk in één seizoen te winnen.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in