Fanshop

Real Madrid Shirt, Real Madrid Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Real Madrid trainingspak, Real Madrid voetbalshirt of het complete Real Madrid tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende Real Madrid shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Real Madrid.

Real Madrid Shirt

De collectie Real Madrid shirts bestaan uit wedstrijdshirts en Real Madrid Trainingsshirts. De shirts van Real Madrid vind je na release, vlak voor het begin van het nieuwe seizoen, altijd online bij VoetbalDirect .Het thuistenue van Real Madrid is traditioneel wit met een blauwe diagonale streep. Het shirt is na verloop van tijd vervangen voor een compleet wit shirt. Alleen de sponsoruitingen en rugnummers onderbreken de witte kleur. De huidige sponsor van de trainingspakken en de shirts van Real Madrid is adidas. 

Real Madrid Shirt 2019

Het nieuwste shirt van Real Madrid voor het seizoen 2019-2020 vind je na release altijd online bij VoetbalDirect. Het Real Madrid shirt 2019 wordt gedragen tijden officiële wedstrijden van Real Madrid. Er komt altijd een thuisshirt, uitshirt en een 3rd shirt beschikbaar voor Real Madrid. Er komen altijd drie soorten voetbalshirts uit voor Real Madrid, omdat deze club ook Europees voetbal speelt.

Real Madrid Trainingspak

De trainingspakken van Real Madrid worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Real Madrid trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De trainingspakken van Real Madrid bestaan uit een Real Madrid top en een Real Madrid Trainingsbroek. De Real Madrid trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Real Madrid elk jaar uitbrengt. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Real Madrid trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Real Madrid Trainingspak 2019

De nieuwste Real Madrid Trainingspakken vind je eenvoudig bij VoetbalDirect. De Real Madrid Trainingspak 2019 is al beschikbaar in de felblauwe kleuren en voor het nieuwe seizoen komen er weer nieuwe Real Madrid trainingspakken online bij VoetbalDirect. De Real Madrid Trainingspak 2018 vind je online bij VoetbalDirect en wordt gedragen in het seizoen 2018-2019 door de spelers van Real Madrid. 

Real Madrid Tenue

Het Real Madrid tenue bestaat uit een Real Madrid shirt, short en eventueel sokken. Je kunt het Real Madrid thuistenue, uittenue en training samenstellen. Het Real Madrid tenue voor thuiswedstrijd is helemaal wit! De artikelen die bij elkaar horen voor een outfit staan bij elkaar in de Real Madrid Fanshop. 

Real Madrid Uitshirt

Naast het Real Madrid tenue heeft Real Madrid uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van Real Madrid heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Real Madrid buiten het eigen stadion afwerkt.

Real Madrid Training Top 

Een Real Madrid trainingtop is heerlijk om in te trainen en kan gemakkelijk gecombineerd worden met een Real Madrid trainingsbroek. Een Real Madrid trainingtop krijgt elk jaar verschillende kleuren en deze zijn indien op voorraad online te verkrijgen bij VoetbalDirect. De trainingtops van grote clubs worden steeds populairder dit geldt ook voor de Real Madrid trainingtop. Dus wees er snel bij om jouw favoriete kleur te pakken te krijgen. 

Over Real Madrid

Real Madrid werd opgericht op 6 maart 1902 en ontving in 1920 het predikaat “Real”, wat koninklijk betekend. De volledige naam van de club luidt Real Madrid Club de Fútbol. Zoals de naam al aangeeft is de club gevestigd in Madrid (Spanje). Door veel voetballiefhebbers wordt Real Madrid bestempeld als de beste club van de 20eeeuw!

 

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van onze productspecialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in