Fanshop

Tottenham Hotspur Shirt, Tottenham Hotspur Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Tottenham Hotspur trainingspak, Tottenham Hotspur shirt of het complete Tottenham Hotspur tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende Tottenham shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Tottenham Hotspur. De meeste populaire Tottenham Hotspur zijn indien op vooraad altijd te verkrijgen bij VoetbalDirect. Denk aan de Tottenham Hotspur Squad trainingspak en de Tottenham Hotspur Drill top!

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van één van onze productspecialisten? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice!

Over Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur, in de volksmond veelal The Spurs genoemd, is een Engelse voetbalclub uit Londen die in 1882 werd opgericht door jongens van de cricketclub en de lokale basisschool als Hotspur FC. In Londen zijn vele grote clubs gevestigd maar de North London Derby is toch wel de meest beladen. Deze wedstrijd gaat tussen Tottenham Hotspur en Arsenal, welke beide hun stadion in Noord-Londen hebben. Tijdens deze wedstrijd is de haat en nijd tussen beide ploegen goed te voelen.

Hoewel Tottenham Hotspur vandaag de dag een grote club is in het Engelse voetbal, hebben ze slechts twee landstitels veroverd. De laatste keer dat dit gebeurde was in 1961. Dat jaar mochten ze ook de FA Cup omhoog tillen wat ze de eerste club maakte die de zo gehete ‘Dubbel’ won. Daarnaast hebben ze voor Engelse begrippen een relatief klein stadion: White Hart Lane. Dit stadion biedt plaats aan ruim 36.000 toeschouwers en is één van de oudste stadions van Engeland, maar dit zal niet lang meer duren. Er wordt een nieuw stadion gebouwd voor Tottenham Hotspur dat naar verwachting in 2018 klaar zal zijn. Dit stadion zal plaats biedden aan 61.000 fans.

Vele wereldtoppers hebben het witte tenue van Tottenham Hotspur mogen dragen. Spelers als Rafael van der Vaart, Gareth Bale en Luka Modric speelden week in week uit de sterren van de hemel met het witblauwe tricot om de schouders.

Tottenham Hotspur Shirt

Het Tottenham Hotspur shirt is een combinatie van de kleuren wit en donkerblauw. De shirtsponsor is het Amerikaanse Nike. De hoofdsponsor, die tevens op de voorkant van het shirt pronkt, is AIA, een Chinese verzekeringsmaatschappij. Het traditionele Tottenham Hotspur voetbalshirt koop je eenvoudig en snel in de Tottenham Hotspur fanshop van VoetbalDirect.

Tottenham Hotspur Trainingspak

De trainingspakken van Tottenham Hotspur worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Tottenham Hotspur trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Tottenham Hotspur trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Tottenham Hotspur elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt de Spurs elk jaar uit met de release van de Tottenham Hotspur shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Tottenham Hotspur trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Tottenham Hotspur Trainingspak 2019

Jouw nieuwe Trainingspak van de Spurs vind je altijd bij VoetbalDirect. De Tottenham Hotspur Trainingspak 2019 zal als één van de eerste bij VoetbalDirect online komen. Het Spurs 2019 trainingspak wordt gedragen door de spelers tijdens trainingen en in aanloop van wedstrijde en is al beschikbaar in de kleur wit. In aanloop van het seizoen 2019-2020 komen de nieuwste Tottenham Hotspur Trainingspakken online!

Het Tottenham Hotspur trainingspak 2019 kun je met de custom made optie van VoetbalDirect gemakkelijk bestellen met verschillende maten voor onder en bovenkleding. Ideaal als je een verschillende maat heb voor de trui en de broek. Dit geldt overigens ook voor het Tottenham Hotspur Trainingspak 2018, die in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Het Tottenham Hotspur trainingspak 2018 wordt gedragen in het seizoen 2018-2019.

Tottenham Hotspur Tenue

Het Tottenham Hotspur Tenue bestaat uit het witte shirt in combinatie met blauwe of witte shorts en witte sokken. Het Tottenham Hotspur Uit Tenue en het derde tenue verschillen per seizoen in kleur en design.

Tottenham Hotspur Uitshirt

Naast het Tottenham Hotspur tenue heeft Tottenham Hotspur uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van Tottenham Hotspur heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Tottenham Hotspur buiten het eigen stadion afwerkt.

Tottenham Hotspur Drill Top

Een van de populairste trainingsartikelen zijn de Tottenham Hotspur Drill Tops. Deze heerlijke trainingstops met lange mouwen zijn ideaal voor wat koelere temperaturen. De Nike Tottenham Drill Top bevat een rits en zogenoemde waardoor jij de top naar jouw wensen kan dragen! Heb je het bijvoorbeeld warm? Doe dan de rits volledig open en stroop je mouwen op. Mocht je het wat kouder krijgen, dan kan je de rits volledig dichtdoen en je duimen door de halen. Zo ben je van je handen tot je nek volledig beschermd tegen de kou met de Tottenham Hotspur Drill Top.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in