Klantenservice.

AZ Fanshop

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je AZ trainingspak, AZ shirt of het complete AZ tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, trainingspakken en overige AZ trainingswear.

Waarom jouw AZ trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • De laagste prijs!

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van onze productspecialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Over AZ

AZ is een Nederlandse voetbalclub uit Alkmaar. AZ is in 1967 ontstaan toen de twee profclubs Alkmaar ’54 en FC Zaanstreek fuseerde. Daardoor is ook de naam AZ ontstaan wat staat voor Alkmaar Zaanstreek-combinatie. Het woord combinatie liet men al snel links liggen en ook de toevoeging ’67 is sinds 1986 uit de naam verdwenen. Sinds 1998 speelt de tweevoudig landskampioen onafgebroken mee in de Eredivisie. De club speelt haar thuiswedstrijden in het AFAS Stadion in Alkmaar. Dit stadion heeft een capaciteit van maximaal 17.250 toeschouwers.

Thuistenue AZ

Al vanaf de fusie tussen de twee clubs uit Alkmaar en de Zaanstreek speelt AZ in het traditionele rode tenue. De shirtsponsor is sinds 2015 de Amerikaanse sportgigant Under Armour. De hoofdsponsor die op de voorkant van het shirt prijkt is AFAS, een Nederlands software bedrijf. Het stadion is ook vernoemd naar deze sponsor.

Overige kleding

AZ speelt natuurlijk niet alleen haar wedstrijden in het AFAS Stadion in Alkmaar. Voor de uitwedstrijden zijn er dan ook speciaal uitshirts ontworpen. Deze zijn uiteraard verkrijgbaar bij VoetbalDirect. Ook zitten er in ons ruime assortiment diverse trainingskleding waar de spelers van AZ elke dag mee op het trainingsveld staan.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in