Juventus

Juventus Shirt, Juventus Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Juventus trainingspak, Juventus shirt of het complete Juventus tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Juventus.

Waarom je Juventus trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis!
  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • Laagste prijs garantie!

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van één van onze productspecialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Over Juventus

Juventus Football Club is een Italiaanse voetbalclub uit Turijn. De club werd in 1897 opgericht door studenten uit Turijn en is daarmee één van de oudste voetbalclubs van Italië. Aanvankelijk werd de club bij de oprichting Sport Club Juventus genoemd, maar dit werd in 1899 Football Club Juventus. In de volksmond wordt de club kortweg Juventus genoemd. Juventus is Latijn voor ‘jonge volwassenheid’. Juventus speelt haar thuiswedstrijden in het relatief nieuwe stadion Juventus Stadium. Dit stadion biedt plaats voor 41.000 supporters.

Juventus mag zich met 32 landstitels recordkampioen van Italië noemen. De nummers twee AC Milan en Internazionale volgen op gepaste afstand met een respectievelijke 18 titels. De laatst gewonnen titel dateert van 2016. Ook de 4 jaren daarvoor mocht Juventus zich de beste van Italië noemen. Hiermee evenaarde zij het record van vijf opeenvolgende landstitels van Internazionale, dat van 2006 tot en met 2010 de beste was.

Een club met zo’n machtige historie als De Oude Dame heeft een hele hoop fantastische spelers onder haar hoede gehad. Spelers als Michel Platini, Pavel Nedved, Zinedine Zidane en Allessandro Del Piero maakten furore in het zwart-witte tricot van Juventus.

Juventus Shirt

Het traditionele Juventus shirt koop je eenvoudig en snel in de Juventus fanshop van VoetbalDirect. Bestel je Juventus shirt voor 22:00 uur en je hebt het de volgende dag in huis!

Juventus Trainingspak

De trainingspakken van Juventus worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Juventus trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Juventus trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Juventus elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt Juventus elk jaar uit met de release van de Juventus shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Juventus trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Juventus Uitshirt

Naast het Juventus tenue heeft Juventus uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van Juventus heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Juventus buiten het eigen stadion afwerkt.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in