Club Trainingspakken

Op zoek naar een club trainingspak? In onze Fanshop categorie vind je het groote assortiment Club trainingspakken van Nederland. De clubtrainingspakken worden niet alleen gedragen tijdens het sporten of supporten van een club, maar ook als fashion item. Het wordt steeds hipper om in je vrije tijd in een club trainingspak rond te lopen. Door de sportieve en stijlvolle pasvorm en uiteraard het comfort is een trainingspak van een club goed te dragen in vrije tijd.

Verschillende merken Club trainingspakken

Club trainingspakken zijn verkrijgbaar in alle populaire merken, denk aan Nike, adidas, Puma, New Balance en Umbro. Ze zijn daarnaast ook in verschillende prijspunten beschikbaar en allerlei soort trainingspakken. Zo heb je een club trainingspak met ritssluiting of met een drill top. Of een club pak met woven trainingsbroek of met een strakke trainingsbroek.

Club Trainingspak zelf samenstellen

Diverse merken komen niet met vaste trainingspakken of met een beperkt aantal clubtrainingspakken. Daarom stellen wij zelf clubtrainingspakken samen en kun jij per kledingtype een aparte maat kiezen. Ideaal als je bijvoorbeeld een maat M trui hebt, maar een broek in maat S. Deze unieke Custom Made functie van VoetbalDirect kun je bij vele club trainingspakken toepassen.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in