Fanshop

België Shirt, België Tenue

Het België shirt en het België tenue koop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect! Stel je eigen België Trainingspak samen door de juiste België top te combineren met een België Trainingsbroek. 

Om de twee jaar brengt de Koninklijke Belgische Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor adidas een nieuwe collectie uit voor het Belgisch voetbalelftal. In deze collectie speelt de nationale ploeg van België zijn wedstrijden op een EK of WK, indien zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt de collectie gedragen in aanloop en tijdens de kwalificatie wedstrijden voor een EK of WK en tijdens de Nations League.

België Shirt

In de België Fanshop van VoetbalDirect zijn er België shirts online verkrijgbaar namelijk het België shirt thuis, België uitshirt en het België trainingsshirt. Het België voetbalshirt, welke tot het EK 2020 wordt gedragen, is een moderne versie van het shirt uit de jaren' 80 en heeft de traditionele rode kleur. Vooral herkenbaar door de grafische print in de kleuren van de Belgische vlag. Het België uitshirt kan elke twee jaar behoorlijke verschillen, zo is die wel is lichtblauw geweest en zwart.

Naast de replica België voetbalshirts heeft VoetbalDirect ook het België Trainingsshirt online verkrijgbaar. Deze shirts wordt door de spelers gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden. De België voetbalshirts zijn verkrijgbaar in onze Fanshop België in junior en in senior maten dus voor jong en oud.

Zit jouw favoriete België shirt er niet tussen of heb je andere vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect en zij helpen jou graag verder.

Tenue België

Het België tenue kun je gemakkelijk en eenvoudig samenstellen in de België Fanshop van VoetbalDirect. Kies een België voetbalshirt met een bijpassende short en sokken en je hebt jouw favoriete tenue van België. Zo kun je bijvoorbeeld het België thuistenue samenstellen, zodat jij de Rode Duivels optimaal kan supporten met jouw tenue België tijdens een thuiswedstrijd.

Kom je er niet met het maken van een België Tenue? De klantenservice staat klaar om jou verder te helpen met het samenstellen van een België outfit!

België Trainingspak Samenstellen

Een België Trainingspak kun je samenstellen in de Fanshop België van VoetbalDirect. Selecteer jouw favoriete jack, bijvoorbeeld het België Pre-Match Jacket en selecteer vervolgens jouw België Trainingsbroek of woven pant en je hebt je eigen trainingspak van de Rode Duivels samengesteld. In de België Fanshop staan de juist artikelen bij elkaar om jouw Trainingspak België eenvoudig en snel samen te stellen. Het België Trainingspak is ideaal om in te trainen, maar kan ook uitstekend gedragen worden in vrije tijd.

Historie van de Rode Duivels

Het Belgische elftal, ook wel de 'Rode Duivels' genoemd, vertegenwoordigt sinds 1904 België in internationale wedstrijden. De thuisbasis van de nationale ploeg is het Koning Boudewijnstadion in Brussel. De beste prestaties van het Belgisch voetbalelftal zijn alweer van een tijdje geleden. Op de Olympische Spelen van 1920 behaalden de nationale ploeg van België de gouden medaille. Vervolgens is er nog een tweede plaats op het Europese kampioenschap van 1980 en een vierde plaats op het Wereld kampioenschap in 1986 behaald. 

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in