Brazilië Shirt, Brazilië Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel vanuit de Brazilië Fanshop het Brazilië shirt, short, sokken, jack, trui, trainingsbroek of het complete Brazilië tenue! Ook is het mogelijk om een Brazilië Trainingspak samen te stellen.

Om de twee jaar brengt de Braziliaanse Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor Nike een nieuwe collectie uit voor het Braziliaans voetbalelftal. De Brazilianen spelen hiermee wedstrijden op een eindtoernooi, indien zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt de collectie met onder andere het Brazilië shirt thuis gedragen in kwalificatie- en oefenwedstrijden.

Brazilië Shirt

In de Brazilië Fanshop van VoetbalDirect zijn er meerdere Brazilië shirts online verkrijgbaar namelijk het Brazilië thuisshirt, Brazilië uitshirt en het Brazilië trainingsshirt. Het thuisshirt van Brazilië heeft altijd de traditionele gele kleur. Het Uitshirt van Brazilië kan elke twee jaar behoorlijke verschillen van design en kleur.

Naast de Brazilië replica wedstrijdshirts heeft VoetbalDirect ook het Brazilië Trainingsshirt online verkrijgbaar. Deze shirts worden door de spelers gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden.

Alle Brazilië shirts zijn verkrijgbaar in onze Brazilië Fanshop en zijn beschikbaar in junior en senior maten. Zit jouw favoriete Brazilië voetbalshirt er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

Brazilië Tenue

Het Brazilië tenue kun je gemakkelijk en eenvoudig samenstellen door een Brazilië shirt te combineren met een Brazilië short en Brazilië kousen. Zo kun je het Brazilië tenue voor thuis, uit en training samenstellen. Selecteer bijvoorbeeld het Brazilië thuisshirt met bijpassende thuisshort en kousen en jouw thuistenue is compleet. Ideaal om in te trainen of gewoon om Brazilië aan te moedigen tijdens een eindtoernooi. Deze tenues zijn samen te stellen in senior en junior maten.  

Brazilië Trainingspak Samenstellen

Een Brazilië Trainingspak kun je zelf samenstellen in de Fanshop Brazilië van VoetbalDirect. Een Brazilië Techfleece Trainingspak, Brazilië Strike Trainingspak en een Brazilië Squad Trainingspak is samen te stellen door de juiste top met pant te combineren.

De Brazilië Techfleece pak is samen te stellen door de Brazilië techfleece windrunner te combineren met de techfleece pant. Het lichtgewicht fleece materiaal voelt enorm comfortabel en zacht aan, daarnaast geeft het veel warmte. De Brazilië Strike Trainingspak is samen te stellen door een Brazilie Strike Drill-Top te combineren met een Strike pant. Deze producten zijn gemaakt vanuit de Strike Serie, deze serie biedt de speler de beste comfort. De kleding van deze Strike Serie is van VaporKnit materiaal, dit materiaal is enorm licht en beweegt mee met de speler. De Brazilië Squad Trainingspak is samen te stellen door een Brazilië Squad Drill-Top te combineren met een Brazilië Squad Pant. Het Squad materiaal biedt stretch en veel comfort tijdens het sporten. De Squad trainingswear is van iets lager niveau qua prijs en materialen dan de Strike Serie. De Squad Brazilië Trainingspak is beschikbaar in senior en junior maten.

In de Brazilië Fanshop staan de producten die bijpassend zijn naast elkaar zodat je gemakkelijk je Trainingspak Brazilië kunt samenstellen.

Historie Braziliaans Voetbalelftal

Het Braziliaans elftal, ook wel de Goddelijke Kanaries genoemd, staat bekend om prachtige samenspel ook wel 'Samba voetbal' genoemd, verwezen naar de Braziliaanse Samba dans. Met dit oogstrelend mooi voetbal zijn er grootse resultaten behaald. Brazilië is het succesvolste land ooit op Wereldkampioenschappen. De Brazilanen hebben als enige nog nooit een WK gemist en deze Cup zelfs al vijf keer gewonnen. De Copa América werd al acht keer gewonnen en de Confederations Cup vier keer. In 2016 werd voor het eerst de goude medaille gehaald op de Olympische Spelen. Deze grootste resultaten hebben ze te danken aan legendarische spelers als Pelé, Ronaldhinho, Neymar, Garrincha, Dunga, Romário, Rivaldo en uiteraard Ronaldo. 

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in