Chili

Chili Voetbalshirt

Het voetbalshirt Chili koop je gemakkelijk en snel bij VoetbalDirect. Het shirt wordt gedragen op het WK 2018 in Rusland, daarnaast wordt het Chili shirt gedragen in de twee jaar na het WK in kwalificatie- en oefenwedstrijden.

De Chileense Voetbalbond brengt samen met de officiële kledingsponsor Nike een nieuwe kledingcollectie uit voor het Chileense voetbalelftal. De Chilenen spelen hiermee wedstrijden op een eindtoernooi, indien zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt de collectie gedragen in kwalificatie- en oefenwedstrijden.

Chili Thuisshirt

In de Fanshop Chili van VoetbalDirect kun je het Chili Thuisshirt kopen. Het thuisshirt van Chili heeft altijd de traditionele rode kleur verwezen naar de Chileense vlag.

Zit jouw favoriete Chili voetbalshirt er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

Historie Chileens Voetbalelftal

Het Chilleens voetbalelftal heeft de bijnaam ‘La Roja’ wat betekent ‘De Roden’ en dat verwijst naar de kleur van het land en naar het thuisshirt. Het Chileens elftal vertegenwoordigt sinds 1910 Chili en heeft de beste resultaten onlangs behaald. In het jaar 2015 en 2016 werd de Copa América gewonnen en in 2017 werd de finale behaald van de Confederations Cup. In 1962 werd de derde plek op het WK in eigen land. Bekende spelers van het Chileens elftal zijn Claudio Bravo, Arturo Vidal en Alexis Sánchez.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.