Klantenservice.

SL Benfica Fanshop

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Benfica trainingspak, Benfica shirt of het complete Benfica tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, trainingspakken en overige Benfica trainingswear.

Waarom jouw Benfica trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • De laagste prijs!

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van onze productspecialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Over SL Benfica

Sport Lisboa e Benfica, kortweg Benfica genaamd, is een Portugese voetbalclub uit Lissabon. De club werd in 1904 opgericht als Sport Lisboa, maar toen de club in 1908 fuseerde met Sport Club de Benfica werd de naam veranderd naar hoe wij hem nu kennen: SL Benfica. Benfica speel zijn thuiswedstrijden in het Estádio da Luz, wat stadion van het licht betekent. De mascotte van de club, die ook in het clublogo te zien is, is een adelaar. Bij thuiswedstrijden vliegt er dan ook altijd een adelaar het veld over en land op de middenstip.

Benfica mag zich met 35 landstitels op zak recordkampioen van Portugal noemen. Vooral in de jaren 60 domineerde Benfica het Portugese voetbal. In deze periode werden ook de Europese successen behaald. In 1961 en 1962 mocht de club uit Lissabon zich met twee opeenvolgende Europacup I titels de beste van Europa noemen.

SL Benfica is naast een topploeg uit Portugal ook een opleidingsclub die de grootste sterren heeft voortgebracht. Natuurlijk mogen we dan het clubicoon, en tevens nationale held, Eusébio niet vergeten. Hij was de man achter de successen in de jaren 60. Daarnaast heeft Benfica de laatste jaren tal van wereldtoppers opgeleid. Denk hier bij aan Ángel Di Maria, David Luiz en Fábio Coentrão.

Thuisshirt SL Benfica

Het thuisshirt is al vanaf de oprichting traditioneel rood met witte accenten. De kledingsponsor is adidas. De hoofdsponsor die op de voorkant van het wedstrijdshirt en op de trainingskleding prijkt is Fly Emirates. Een luchtvaarmaatschappij ui de Verenigde Arabische Emiraten.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in