Klantenservice.

Atlético Madrid

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Atlético Madrid trainingspak, Atlético Madrid shirt of het complete Atlético Madrid tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, trainingspakken en overige Atlético Madrid trainingswear.

Waarom jouw Atlético Madrid trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • De laagste prijs!

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je davies nodig van één van onze productspecialisten? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice!

Over Atlético Madrid

Atlético Madrid is een Spaanse voetbalclub uit Madrid die uitkomt in de hoogste divisie van het Spaanse voetbal: Primera División. Los Colchoneros werd in 1903 door drie Baskische studenten opgericht. Atlético Madrid is niet de enige club uit Madrid, zo komt ook de bekende club Real Madrid uit de hoofdstad van Spanje. De laatste jaren is de rivaliteit en concurrentie steeds meer toegenomen omdat de eerstgenoemde steeds beter en beter wordt. Ondanks dat zal Atlético Madrid altijd in de schaduw blijven staan van De Koninklijke.

Atlético Madrid heeft in totaal 10 keer de Spaanse landstitel op haar naam geschreven. De laatste titel dateert van 2014. Verder heeft Atleti in totaal drie keer de Champion League/Europa Cup 1 finale gespeeld. Hiermee is Atlético Madrid recordhouder van het meest aantal gespeelde finales van dit toernooi, zonder het toernooi te winnen.

Er zijn vele grote spelers die het rood/witte tenue van Atlético Madrid met veel trots hebben gedragen. Diego Simeone, Sergio ‘kun’ Agüero en Fernando Torres Speelden week in weekt uit de sterren van de hemel met het tenue van Los Colchoneros om de schouders.

Thuistenue Atlético Madrid

Het thuistenue van Atlético Madrid is traditioneel rood/wit met een blauwe broek. Hier komt dan ook de bijnaam Los Colchoneros vandaan. Er werden vroeger in Spanje veel matrassen gekocht met een rood/witte matras hoes. ‘Colchón’ is het Spaanse woord voor matras en zodoende is deze naam ontstaan. De shirtsponsor is Nike en de hoofdsponsor, die tevens op de voorkant van het shirt pronkt, is Plus500, een online verdeler van Europese verzekeringen.

Overige kleding

Atlético Madrid speelt natuurlijk niet alleen thuiswedstrijden. Voor de uitwedstrijden hebben ze natuurlijk een apart tenue. Deze is uiteraard beschikbaar in het ruime assortiment van VoetbalDirect. Daarnaast zijn er verschillende soorten Atlético Madrid trainingsartikelen beschikbaar zoals Atlético Madrid trainingspakken.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in