Real Madrid

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in

Real Madrid Shirt, Real Madrid Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Real Madrid trainingspak, Real Madrid shirt of het complete Real Madrid tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Real Madrid.

Waarom je Real Madrid trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis!
  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • Laagste prijs garantie!

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van onze productspecialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Over Real Madrid

Real Madrid werd opgericht op 6 maart 1902 en ontving in 1920 het predikaat “Real”, wat koninklijk betekend. De volledige naam van de club luidt Real Madrid Club de Fútbol. Zoals de naam al aangeeft is de club gevestigd in Madrid (Spanje). Door veel voetballiefhebbers wordt Real Madrid bestempeld als de beste club van de 20e eeuw!

Real Madrid Shirt

Het thuistenue van Real Madrid is traditioneel wit met een blauwe diagonale streep. Het shirt is na verloop van tijd vervangen voor een compleet wit shirt. Alleen de sponsoruitingen en rugnummers onderbreken de witte kleur. De huidige sponsor van de trainingspakken en de shirts van Real Madrid is adidas. De huidige shirtsponsor die met zijn naam prijkt op het Real Madrid shirt is Fly Emirates. Zij zullen minimaal tot 2018 pronken op de wedstrijdshirts, trainingsshirts en trainingspakken.

Real Madrid Trainingspak

De trainingspakken van Real Madrid worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Real Madrid trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Real Madrid trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Real Madrid elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt Real Madrid elk jaar uit met de release van de Real Madrid shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Real Madrid trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Real Madrid Uitshirt

Naast het Real Madrid tenue heeft Real Madrid uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van Real Madrid heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Real Madrid buiten het eigen stadion afwerkt.