Tot 70% korting in de Midseason Sale | Gratis ruilen en retourneren

Vorige pagina

Ice Power Cold Gel Tube 75 Roller

SKU
td_100.10003

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Gratis ruilen & retourneren*

*uitgezonderd gepersonaliseerde artikelen

Gratis verzending vanaf €49,-

Meer weten over dit product?

Ons team met productspecialisten geeft je graag deskundig advies. Bezoek de klantenservice voor advies.

Contact opnemen

Bel 0252-707077

Stel je vraag via e-mail

De Ice Power Cold Gel Tube 75 Roller is een handige roller speciaal voor plaatsen waar men moeilijke bij kan, zoals nek, rug en schouders! De roller bevat een verfrissende gel en bevat alleen natuurlijke stoffen als menthol en eucalyptus.De gel van Ice Power heeft een verkoelende werking op spieren en gewrichten. Daar waar Ice Power wordt aangebracht, wordt het koud van buiten naar binnen en daarna als reactie van binnen naar buiten warm. Men ervaart na enkele minuten een aangename warmte, terwijl van buiten de plaats van aanbrenging koud aanvoelt. De verkoelende frisheid verdooft de pijn, de aangename warmte zorgt voor een betere doorbloeding en een sneller herstel. Ice Power kan gebruikt worden ter verlichting van vermoeide of pijnlijke spieren en gewrichten, (sport-) blessures, krampen, hoofdpijn, jeuk en verkoudheid. De makkelijk smeerbare frisse gel kan daarnaast ook gebruikt worden voor massages.

Ice Power heeft een verkoelende werking op spieren en gewrichten, wat de pijn zal verminderen en de circulatie van het bloed bevorderd. Hierdoor zullen vocht en afvalstoffen snel en eenvoudig worden afgevoerd en zal deze werking zorgen voor een sneller, natuurlijk herstel. Ice Power is een gecertificeerd medisch hulpmiddel en zeer betrouwbaar. Het dringt diep in de huid door en werkt circa 3-6 uur. Daarnaast zijn de producten onbeperkt houdbaar, zuinig in gebruik, langdurig werkzaam en hoeft het niet koel bewaard te worden. Ideaal voor thuis, werk, op vakantie of in de sporttas.

Bestel de Ice Power Cold Gel Tube 75 Roller voordelig en risicoloos bij TennisDirect! Zijn de bestelde artikelen niet naar wens? Dan mag u de artikelen gratis retour sturen!

Meer informatie
SKU td_100.10003
Artikelcode leverancier ICEP-R-75
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Ice Power Cold Gel Tube 75 Roller
Je waardering