RWLK Keepershandschoenen

RWLK is het keepershandschoenenmerk van voormalig PSV en Nederlands Elftal doelman Ronald Waterreus. Tijdens zijn actieve loopbaan was hij ontevreden over zijn handschoenensponsor, die hadden besloten goedkopere handschoenen te leveren. Toen hij wel weer goede handschoenen kreeg, zocht hij de afzender op en liet hij dit bedrijf voortaan zijn handschoenen maken.

Inmiddels is Waterreus niet meer actief als keeper en heeft hij zijn eigen handschoenenmerk opgezet, in samenwerking met deze Duitse fabrikant. Meerdere keepers gebruiken zijn handschoenen, waaronder Kostas Lamprou en Jeroen Zoet.
RWLK staat overigens voor Ronald Waterreus Laatste Keus. Dit omdat Ronald Waterreus bij het Nederlands Elftal vrijwel altijd derde keeper was, achter onder meer Edwin van der Sar.

RWLK Keepershandschoenen Senior en Junior

Bij VoetbalDirect vind je keepershandschoenen in verschillende maten. Zo zijn de handschoenen beschikbaar in kinder en senior maten. Vind de perfecte RWLK keepershandschoenen voor jezelf of voor je kind bij VoetbalDirect.

RWLK Pasvormen

RWLK heeft handschoenen met verschillende pasvormen op de markt gebracht. Op deze pasvormen kun je ook filteren bij VoetbalDirect.

RWLK heeft de Roll Finger en Hybride pasvorm op de markt gebracht.

RWLK Keepershandschoenen
Filteren
Gekozen filters
  1. Merk RWLK Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.