Canada Shirt

 Je vindt het Canada Thuisshirt gemakkelijk en snel in de Canada Fanshop! Het Canada Thuisshirt komt in de traditionele rode kleur en is uitgebracht in samenwerking met kledingsponsor Nike.

De Canadese Voetbalbond brengt in samenwerking met kledingsponsor Nike om het jaar een nieuw shirt uit. Dit shirt wordt dan gedragen tijdens eventuele eindtoernooien, bijbehorende kwalificatiewedstrijden en oefenwedstrijden van het Canadese Nationale Elftal. 

Historie Canadees Elftal

 Het Canadese Elftal is het elftal dat Canada vertegenwoordigd op eindtoernooien als het WK, de Confederations Cup en de Gold Cup. ‘The Canucks’ doen dat met wisselend succes. Het land won twee keer de Gold Cup en mocht zich na de winst in 2000 zelfs melden op de Confederations Cup in 2001. Op het WK heeft Canada beduidend minder succes. Het land wist zich één keer te plaatsen, tijdens het WK van 1986 in Mexico. Na drie nederlagen en geen enkel doelpunt mochten de Canadezen weer naar huis.

Het WK van 2026 zal worden georganiseerd in Mexico, de VS en Canada. Zodoende heeft Canada zich als gastland geplaatst voor het WK van 2026. 

Canada
Filteren
Gekozen filters
  1. Landen Canada Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.