OranjeLeeuwinnen collectie

De OranjeLeeuwinnen gaan na de EK winst in 2017 een poging doen om de titel te prolongeren. De populariteit van het dames voetbal is sinds 2017 geëxplodeerd en dat is ook te merken in de vraag naar het Nederlands Elftal vrouwen shirt. Dit jaar hebben de OranjeLeeuwinnen voor het eerst een volledige eigen collectie!

Nederlands Elftal vrouwen thuis shirt

Het thuisshirt van de OranjeLeeuwinnen is uiteraard volledig oranje. Je kunt het shirt herkennen aan het speciale Oranjeleeuwinnen logo op de borst. Wat verder opvalt is de zwarte leeuwin die in de hals verwerkt zit.

Nederlands Elftal vrouwen uit shirt

Het uitshirt van de OranjeLeeuwinnen heeft een opvallend design. Het shirt is overwegend wit en heeft patronen die geïnspireerd zijn op het werk van Piet Mondriaan.

OranjeLeeuwinnen EK 2022

Het EK voor Dames in 2022 gaat in juli van start en de OranjeLeeuwinnen beginnen aan het toernooi als één van de kanshebbers. De OranjeLeeuwinnen zijn de regerend Europees Kampioen, maar er is genoeg concurrentie die aast op de titel.

De leeuwinnen zitten in een poule met Zwitserland, Zweden en Portugal. Op zaterdag 9 juli beginnen de leeuwinnen het EK met een wedstrijd tegen Zweden in Sheffield.

Wil je meer weten over de eerste echte eigen collectie van de OranjeLeeuwinnen? Lees dan ons artikel over de thuis- en uitshirts van de OranjeLeeuwinnen!

 

Oranje Leeuwinnen collectie
Filteren
Gekozen filters
  1. Landen Nederland Verwijder dit artikel
  2. Collectie Dames EK 2022 Verwijder dit artikel

22 producten

Filteren
Naar welke doelgroep zoek je?

22 producten

Filteren