Kleding

Nike Squad Kleding

De Nike Squad is een kledingcollectie van Nike met voetbalkleding van hoogwaardige kwaliteit. De Nike Squad Kleding bevat zitten verschillende trainingskleding met onder andere lange trainingsbroeken, shirts en meer. De Nike Squad Series zit tussen de Academy Series en de Strike Series in qua prijsniveau.

Nike Squad Trainingspak en andere producttypen

De Nike Squad Tracksuit is een veel gekocht product. Het trainingspak van Nike is ideaal voor clubteams, maar ook voor individuen die van de kwaliteit van het merk Nike houden. Het pak is makkelijk aan en uit te trekken vanwege de ritssluitingen. Ideaal dus voor een warming-up of op de fiets naar de training! De Nike Squad Trainingspak is tweedelig en bestaat uit een vest met rits en een lange broek. De Nike Squad broek is van polyester gemaakt en gemakkelijk aan en uit te trekken door de ritssluitingen bij de pijpen. Als je de rits opent kun je de broek gemakkelijk over je schoenen aan of uit doen. Je hoeft dus niet eerst je schoenen uit te doen!

Nike Squad Series Dames, Heren en Kinderen

De Nike Squad kleding is voor iedereen beschikbaar. De speciale Nike Squad Dames Kleding heeft een strakkere pasvorm en is gevormd naar het lichaam van de vrouw. De Nike Squad Series kleding is ook verkrijgbaar in kleine maten voor kinderen.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in