Gratis verzending > €49

adidas X Ghosted voetbalschoenen

De nieuwe voetbalschoenen van Salah, de adidas X Ghosted. Voor het eerst gereleased in de zomer van 2020 en de opvolger van de adidas X. De adidas X Ghosted is sneller dan ooit en gemaakt voor de behendige speler als Salah. Ben jij behendig? Haal alles eruit en ga voor de adidas X Ghosted voetbalschoen. 

adidas X Ghosted modellen

De adidas X Ghosted bevat vier modellen in prijspunten. Van .1 naar de .4. De adidas X Ghosted.1 is de meest geavanceerd model in ons assortimen en daardoor ook de duurste variant. Gemaakt voor de fanatieke speler die graag op de beste voetbalschoenen speelt. De X Ghosted .2 is voor de fanatieke speler die niet teveel geld wilt uitgeven. De .3 en .4 zijn voor de neutrale voetballer die voor een klein prijsje goede voetbalschoenen wilt kopen. 

Zwarte adidas X Ghosted en andere kleuren

Naast de nieuwe kleuren van de adidas X Ghosted komt ook de zwarte kleurstelling uit. Dit is de meest populaire versie. 

adidas X Ghosted Technologieën

De adidas X Ghosted is gemaakt voor pure snelheid. De voetbalschoen heeft een vacuumpasvorm met een ultralicht FLuroskin bovenwerk. Combineer dit met een low-profile model, een lichte sprint zoolplaat en een voorgevormde 3d hiel en jij hebt alles in huis om de snelste te zijn!

 

adidas X Ghosted
Filteren
Gekozen filters
  1. Productlijn X Ghosted Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.