CR7 Mercurial Voetbalschoenen

De nieuwste Nike Mercurial CR7 voetbalschoenen uit de Born Leader collectie van topvoetballer Cristiano Ronaldo vind je bij VoetbalDirect. De CR7 collectie bestaat uit CR7 voetbalschoenen voor junioren en voor senioren in verschillende prijspunten en modellen. VoetbalDirect heeft een ruim assortiment aan CR7 schoenen uit voorraad leverbaar. De collecties zijn zeer exclusief en dus beperkt te bestellen. Vind jouw favoriete ronaldo schoen en speel als Cristiano Ronaldo iedereen van de mat.

Nike Mercurial CR7

De Nike Mercurial CR7 collectie bestaat uit de Nike Mercurial Superfly CR7 en de Nike Mercurial Vapor CR7. Het verschil is de sok aan de schoen en de Superfly modellen zijn daardoor iets duurder. De Ronaldo voetbalschoenen hebben dezelfde technologieën en materialen als de normale Mercurial lijn, maar dan met een special ontworpen design voor C.Ronaldo. Heb jij vragen over de CR7 schoenen? Vragen over de maat of verschillende prijspunten? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen jou graag verder.

Born Leader, CR7 Chapter 6

Cristiano Ronaldo speelt al jaren op de Mercurial lijn van Nike, deze lijn is op zijn lijf geschreven door zijn snelheid en scorend vermogen. Met zijn legendarische prestaties heeft hij wereldwijde bekendheid en mocht daarom in samenwerking met Nike zijn eigen Mercurial lijn ontwerpen. Deze CR7 Mercurial lijn bestaat uit zeven hoofdstukken en op dit moment is hoofdstuk 6 online verkrijgbaar bij VoetbalDirect. CR7 Chapter 6, genaamd 'Born Leader', is een eerbetoon aan Cristiano Ronaldo voor zijn cruciale rol bij de nationale ploeg van Portugal. Onder zijn leiding werd de eerste grote prijs voor Portugal binnengehaald, namelijk het EK 2016 in Frankrijk.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in

Mercurial Fast AF