Voetbalschoenen

Nike Derby Day Pack - Fire and Ice voetbalschoenen

Inspiratie Derby Day collectie

De nieuwste Nike Voetbalschoenen in de maand november komen uit het Nike Derby Day Pack. De Fire and Ice voetbalschoenen uit de Derby Day collectie zijn vanaf begin november overal te zien  op de Europese velden. De maand november wordt gekenmerkt door een groot aantal derby’s in alle topcompetities. Deze wedstrijden vormen een prachtig podium voor deze nieuwste Nike collectie voetbalschoenen!

De Nike Derby Day collectie wordt gekenmerkt door twee kleuren voetbalschoenen: rode voetbalschoenen en blauwe voetbalschoenen. Het merendeel van de clubs, zowel in Nederland als in de top van Europa heeft de kleur rood of blauw in zijn clubtenue. Ga maar na hoeveel teams tegen wie je zelf speelt een van deze kleuren heeft! Deze twee veelvoorkomende kleuren waren voor Nike de aanleiding om alle Nike voetbalschoenen uit het Derby Day Pack in de twee kleuren uit te brengen.

Fire vs Ice | Red vs Blue

De rode Nike voetbalschoenen uit het Derby Day Pack staan voor Fire. De Nike Fire voetbalschoenen kenmerken de voetballers die spelen met hun hart. Spontaan, snel en creatief. Bij iedere beweging licht hun tegenstander op. Ben jij ook zo'n speler? Dan zijn de rode Fire schoenen uit de Derby Day collectie voor jou ontworpen!

De blauwe Nike voetbalschoenen uit de Derby Day collectie staan voor Ice. De Nike Ice voetbalschoenen kenmerken de koelbloedige voetballers op het veld die nooit hun hoofd verliezen. Koel, slim en ongelooflijk snel. Iedere actie wordt uitgevoerd met chirurgische precisie! Herken jij jezelf hierin? Dan zijn de blauwe Ice schoenen uit het Derby Day pack voor jou ontworpen!


Nike spelers Derby Day pack

Alle voetballers die onder contract staan bij Nike zullen in de derbymaand november spelen met de Fire VS Ice voetbalschoenen. De spelers die de Fire voetbalschoenen zullen dragen zijn onder andere Neymar, Lewandowski, Cavani, Pique en Iniesta. De spelers die de Ice voetbalschoenen zullen dragen zijn onder andere Ronaldo, Hazard, Varane, De Bruyne en Kane.

Deze Red VS Blue collectie bevat de vier bekende Nike silo's Mercurial, Hypervenom, Magista en Tiempo. Maak je keuze en scoor zelf de winnende goal in jouw eigen clubderby! 

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in