Voetbalschoenen Dames

Bestel je dames voetbalschoenen eenvoudig en snel bij VoetbalDirect!
Voetbalschoenen speciaal voor dames, met een smallere pasvorm en verder zo goed mogelijk gevormd naar de voeten van dames.

Sinds de oprichting van de Eredivisie Vrouwen in 2007 en de BeNe League in 2012 is er een opmars gaande van het aantal voetballende vrouwen in Nederland en België.

Speciaal voor dames maken de grote merken aparte voetbalschoenen. De dames voetbalschoenen van deze merken kenmerken zich door hun pasvorm. Zodoende is er ook voor dames de mogelijkheid om voetbalschoenen te dragen die passen bij de vorm van hun voeten.

Dezelfde modellen als bij de heren

De vrouwen voetbalschoenen zijn er ook in dezelfde modellen die voor de heren gemaakt worden. Zo vind je de Nike Mercurial lijn ook voor dames en soms zelfs in een unieke kleurencombinatie exclusief voor dames. De Nike Meruciral is de schoen die wordt gedragen door speelsters van het jaar 2017 Lieke Martens. Hetzelfde geld voor de adidas Nemeziz. Deze schoen wordt door onder andere Lionel Messi en Georginio Wijnaldum gedragen.

Verschillen heren, dames en kinder voetbalschoenen?

De reden dat er aparte voetbalschoenen voor vrouwen worden gemaakt is, omdat de vrouwenvoet in het algemeen een stuk smaller en gemiddeld kleiner is dan die van heren. Zowel de heren, dames en kinder voetbalschoenen komen echter in een groot aantal maten en modellen dus je kunt gerust voor een van de senior voetbalschoenen kiezen kiezen. De Nike Mercurial is bijvoorbeeld voor heren al een best smal model en dus ook goed geschikt voor dames. De kinder voetbalschoenen zijn van sommige merken beschikbaar in de maten tot 39. Voor sommige dames zijn de kinder voetsbalschoenen dus ook geschikt.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in