Nike Mercurial Kids

De nieuwste collectie Nike Mercurial voetbalschoenen voor kids is uiteraard te bestellen bij VoetbalDirect. De Mercurial is speciaal ontworpen voor spelers met explosieve snelheid. Deze schoen wordt daarom niet voor niets gedragen door wereldtoppers als Cristiano Ronaldo, Neymar en Mbappé. Deze snelheidsduivels laten elke verdediger de hielen zien met de Mercurial voetbalschoen.

Nike Mercurial Kids Modellen

De NIke Mercurial kids heeft twee verschillende modellen, namelijk de Mercurial Superfly kids en de Mercurial Vapor kids. De Nike Mercurial Superfly voetbalschoen voor kinderen hebben een sok, voor een strakkere fit en meer stabiliteit bij het maken van acties. De Mercurial Vapor kids is lichter waardoor je op volle snelheid acties kunt maken.

Mercurial Kids prijspunten

De Mercurial silo bestaat uit verschillende modellen. Deze verschillende modellen hebben allemaal andere prijspunten. Dit komt doordat elke schoen een andere technologie bevat en uit andere materialen bestaat. De Mercurial voetbalschoenen met een hoger prijspunt zal dan ook meer technologieën bevatten dan de goedkopere variant. Hieronder vind je de modellen gerangschikt van instapmodel tot het topmodel:

  • Nike Mercurial Club
  • Nike Mercurial Academy
  • Nike Mercurial Pro
  • Nike Mercurial Elite

Technologieën

Nike heeft in de Mercurial collectie verschillende technologieën gebruikt. Hierdoor voldoet de Mercurial zo goed aan de behoefte van de wereldtoppers. De Mercurial voetbalschoen wordt voornamelijk gedragen door spelers die over een enorme snelheid beschikken. Hier heeft Nike dan ook veel aandacht aan besteed. De Nike Mercurial voetbalschoenen zijn namelijk de lichtste Nike voetbalschoenen die er zijn! Daarnaast zit de Mercurial schoen strak om je voet waardoor het aanvoelt als een tweede huid. Mede door deze twee geweldige eigenschappen merk je haast niet dat je schoenen draagt! Natuurlijk heeft de Mercurial ook een eigen, originele noppenconstructie. Deze innovatieve noppenconstructie is minimalistisch en licht van gewicht, alles om de snelheid te bevorderen van de speler.

Tijdens het wereldkampioenschap van 2014 in Brazilië kwam Nike met iets totaal nieuws: De zogenaamde FlyKnit. Dit sokje zag er op het begin ietwat gek uit, maar is nu niet meer weg te denken bij de Mercurial silo. Deze Flyknit constructie zorgt voor de ultieme pasvorm omdat de schoen naadloos aansluit op de huid.


Heb je vragen over de Nike Mercurial voetbalschoen die we hier niet beantwoorden? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice!

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in