Voetbalschoenen

adidas Copa voebtalschoenen

De nieuwste collectie adidas Copa voetbalschoenen zijn natuurlijk te bestellen bij VoetbalDirect. Deze voetbalschoenen zijn in 2016 uitgebracht om te voldoen aan de eisen die het hedendaagse voetbal met zich meebrengt, maar toch de klassieke stijl te behouden. Het spel is namelijk erg veranderd, maar dit betekend niet dat er niet meer gevoetbald kan worden op een mooie klassieke voetbalschoen. De Copa voetbalschoen is een klassieke schoen in een modern jasje, perfect voor de klassieke allrounder!

 

Technologieën

De adidas Copa is de nieuwste toevoegingen binnen de adidas voetbalschoenen. Het is een moderne schoen gebaseerd op de voetbalschoen klassieker: de Copa Mundial. Alle geweldige kanten van de Copa Mundial zijn verwerkt in deze moderne klassieker. Het bovenwerk is speciaal gemaakt van kangoeroeleer wat zich perfect naar de voeten vormt. Met de speciaal ontwikkelde pasvorm tilt de schoen jouw skills tot nieuwe hoogtes. De ultieme pasvorm wordt nog extra gestimuleerd door speciaal ontwikkelde compressie-tong. Hierdoor sta je steviger in je schoenen door middel van de extra stabiliteit die deze compressie-tong met zich mee brengt.

De loopzool is ook erg ver doorontwikkeld. De zool is ten opzichte van de Copa Mundial een stuk lichter wat zorgt voor een optimaal draagcomfort. De kegelvormige noppen zijn wel behouden. Hiermee sta je stevig in de schoenen, maar blijf je ontzettend wendbaar. Door de kegelvormige noppen blijf je niet snel vasthaken in het gras wat soms erg stroef kan zijn. De zo gehete SPRINTFRAME constructie zorgt voor de perfecte balans tussen lichtgewicht en stabiliteit.

Ben jij een klassieke speler met het perfecte balgevoel? Dan moet jij deze nieuwe moderne klassieker hebben! Be legendary met de nieuwe adidas Copa voetbalschoenen!


Heb je vragen over de adidas Copa voetbalschoenen die wij hier niet beantwoorden? Twijfel niet en neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in