Leren voetbalschoenen

Als je op zoek bent naar leren voetbalschoenen ben je bij VoetbalDirect aan het goede adres. Leren voetbalschoenen worden tegenwoordig veel minder gemaakt, maar er zijn nog voldoende merken die enkele modellen leren voetbalschoenen produceren. Het meest gebruikte leersoort voor voetbalschoenen is rundleer. In de duurdere modellen wordt voor extra comfort en balgevoel vaak gebruik gemaakt van zeer soepel kalfsleer of kangoeroeleer.

Voetbalschoenen leer

De voordelen van een leren voetbalschoen is dat ze zich goed aanpassen naar de vorm van jouw voet. Velen zeggen ook dat het balgevoel bij een leren voetbalschoen beter is. Het nadeel daarentegen is dat leren voetbalschoenen veel meer onderhoud nodig hebben. Zo houdt leer veel meer water vast.

adidas voetbalschoenen leer

Een van de producenten van leren voetbalschoenen is adidas. Het Duitse merk produceert al jarenlang verschillende modellen leren voetbalschoenen. De leren adidas voetbalschoenen zijn daarom ook razend populair! Daarnaast vind je in onze webshop ook leren voetbalschoenen Nike en leren PUMA voetbalschoenen.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in