Voetbalschoenen

Nike Fast AF

De eerste collectie van het jaar 2018 van Nike heet de Nike Fast AF Pack! Nike Fast AF staat voor Fast Audacious Football en bevat de snelste voetbalschoenen van Nike! Bij VoetbalDirect vind je diverse modellen uit de Nike Fast AF Pack. Vind onder andere de Nike Tiempo Fast AF, Nike Hypervenom Fast AF en de Nike Tiempo Fast AF. In de Nike Fast AF Pack worden voornamelijk de kleuren grijs en oranje gebruikt. Zo is de Nike Hypervenom bijvoorbeeld grijs met oranje details. De Magista is aan de voorkant van de schoen grijs en aan de achterkant oranje. De Nike Tiempo Fast AF is zwart met oranje details.

Nieuwe Nike voetbalschoenen namen

Vanaf 2018 zijn de namen van de voetbalschoenen van Nike aangepast. Om aan te geven in welke prijs/kwaliteitscategorie de schoen valt vind je nu achter de collectienamen(Tiempo, Hypervenom, Mercurial en Magista) verschillende termen. Deze zijn als volgt:

  • Elite, dit het is topmodel uit de collectie. Vaak is dit de Nike voetbalschoen met sok.
  • Pro, de voetbalschoenen met iets minder geavanceerde materialen.r
  • Academy, voor voetballers die wat vaker spelen en iets meer willen besteden.
  • Club, de club is het instapmodel uit de collectie.

Kies nu je favoriete Nike Fast AF voetbalschoenen uit en bestel deze gemakkelijk binnen enkele minuten. Wij zorgen er daarna voor dat jij jouw nieuwe voetbalschoenen zo snel mogelijk ontvangt!

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in