Voetbalschoenen

Nike Tiempo Voetbalschoenen

De Nieuwste collectie Nike Tiempo voetbalschoenen is uiteraard te bestellen bij VoetbalDirect. De Tiempo is speciaal ontworpen voor de echte verdedigend ingestelde allrounders die houden van het ultieme draagcomfort. Niet voor niets spelen wereldtoppers als Jerome Boateng, Sergio Ramos, Raphaël Varane en Gerard Pique hun wedstrijden op de Nike Tiempo. Met de Tiempo maken zij iedere wedstrijd het leven van hun tegenstander zuur!

De Tiempo  wordt gekenmerkt door de twee ‘Swoosh’ logo’s aan beide zijdes van de schoen. De Nike Tiempo werd voor het eerst gezien tijdens het FIFA Wereldkampioenschap van 1994 in de Verenigde Staten. Nike leverde schoenen in de finale tussen Italië en Brazilië aan tien spelers uit die wedstrijd. Na deze finale, die eindigde in 0-0 en werd beslist met penalty’s in het voordeel van Brazilië, werden er twee sponsordeals gesloten. Romario en Paolo Maldini waren de eerste twee gesponsorde spelers die hun wedstrijden gingen spelen op de Nike Tiempo. Later in dat jaar werd de Tiempo ook beschikbaar voor het publiek.

 

Nike Tiempo Legend en andere modellen

De Tiempo silo bestaat uit verschillende modellen heren, dames en kids. Deze verschillende modellen hebben allemaal andere prijspunten. Dit komt doordat elke schoen een andere technologie bevat. De voetbalschoen met het hogere prijspunt zal meer van deze technologieën bevatten dan de goedkopere Tiempo voetbalschoen. Zo heet het topmodel de Nike Tiempo Legend en is de Nike Tiempo Legacy de iets goedkopere variant.

Natuurlijk heeft VoetbalDirect voetbalschoenen beschikbaar die geschikt zijn voor elk type ondergrond. FG (Firm Ground) zool is de meest voorkomende zool. Deze zool is bedoeld voor de normale natuurgrasvelden. De AG (Artificial Grass) zool is bedoeld voor de kunstgrasvelden. Deze zool bevat meer kegelvormige noppen waardoor je minder snel vast blijft staan in het stroeve kunstgras. De SG (Soft Ground) zool is speciaal ontworpen met iets langere noppen voor een betere grip op drassige en natte grasvelden.

 

Technologieën

De Nike Tiempo voetbalschoen bevat een KangaLite bovenlaag, een zacht kangoeroeleer dat zich uitstekend naar de voet vormt. Nike noemt dit ook wel ‘het blote-voetgevoel’. Dankzij dit materiaal heb je de Tiempo altijd de ultieme balcontrole. In het kangoeroeleer zit de Hypershield-technology verwerkt. Deze technologie zorgt er voor dat vocht van buitenaf wordt tegengehouden waardoor de pasvorm optimaal blijft. Dit zorgt er tevens voor dat jouw voetbalschoenen een langere levensduur hebben.

De ACC (All Conditions Control) zorgt er voor dat de balcontrole optimaal blijft tijdens alle weersomstandigheden. Hierdoor maakt het niet uit met welk weertype jij het veld op loopt, jij zal altijd de sterren van de hemel spelen. Deze technologie is dan ook toegepast op alle modellen van Nike, de Mercurial, Magista en Hypervenom.

 

Personalisatie

Professionele voetballers zie je vaak met gepersonaliseerde schoenen spelen. Zou jij dit ook willen? Dan zit je bij VoetbalDirect op het juiste adres. Als je schoenen online besteld, en je vinkt de optie op jouw schoenen te laten personaliseren aan, zetten wij de gewenste naam met onze speciale borduurmachine op de schoenen! Zo speel jij net als de profs met een naam op je schoenen. Ruilen is dan helaas niet meer mogelijk, maar je behoud natuurlijk gewoon je garantie!


Heb je vragen overgehouden over de Nike Tiempo voetbalschoen? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Zij zullen antwoord geven op al jouw vragen!

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in