Under Armour ClutchFit Voetbalschoenen

De Under Armour ClutchFit is een van de collectie voetbalschoenen van Under Armour. De schoen is gericht op spelers die tijdens de wedstrijd de volledige controle behouden met goede aannames en perfecte passes. Onder andere de Zwitserse topvoetballer Granite Xhaka speelt met de Under Armour ClutchFit.

Under Armour ClutchFit 3.0 en 2.0

Under Armour geeft met behulp van een cijfer aan wat de nieuwste modellen zijn. De Under Armour ClutchFit 3.0 is de nieuwere versie van de ClutchFit 2.0. De 2.0 versie werd in 2015 gelanceerd en de nieuwere 3.0 een jaar later in 2016.

Verschillende modellen in de ClutchFit collectie

De Under Armour ClutchFit collectie heeft 3 modellen variërend in prijs. De duurste versie wordt aangegeven met het Ⓡ symbool en officieel heet dat model de Under Armour ClutchFitⓇ Force. Het tweede model heet Under Armour Corespeed Force en valt in de midden prijsklasse. Het goedkoopste model heet Under Armour ClutchFit Force of soms staat er alleen CF, zonder het Ⓡ symbool. Let dus goed op de prijs en de naam bij het maken van je keuze. Elk model is van de topkwaliteit van Under Armour, maar de goedkopere modellen bevatten minder geavanceerde materialen. Per seizoen verschilt het welke modellen en kleuren er beschikbaar zijn op VoetbalDirect. Mocht je favoriete kleur of model niet beschikbaar zijn, neem dan contact op met onze klantenservice of kom een andere keer terug.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.