STAY FIT // Levertijd onveranderd - Voor 22:00 besteld, morgen in huis // STAY HEALTHY

New Balance Voetbalschoenen

Koop jouw New Balance voetbalschoenen snel en voordelig bij voetbalDirect. Kun je niet kiezen, of twijfel je over de maat? Geen probleem! Maak in dat geval gratis gebruik van onze retour- en omruilservice.

New Balance Arch Support Company, beter bekend als New Balance, is een Amerikaans sportgigant die met name bekend staat om haar schoenen. Ze maakte hun debuut in de voetbalwereld in februari 2015. Verschillende sponsordeals van Warrior werden overgenomen waaronder die van een aantal grote clubs als Liverpool, FC Porto en Sevilla.

 

Modellen

De New Balance voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Deze verschillende modellen hebben ook verschillende prijspunten. Dit komt doordat elk model zo zijn eigen technologieën bevat. Hoe hoger het prijspunt, hoe meer van dit soort technologieën de schoen heeft.

VoetbalDirect heeft New Balance voetbalschoenen beschikbaar voor elk type ondergrond. FG (Firm Ground) zool is de meest voorkomende zool. Deze zool is bedoeld voor de normale natuurgrasvelden. De New Balance AG(Artificial Grass) schoen is bedoeld voor de kunstgrasvelden. Deze zool bevat meer kegelvormige noppen waardoor je minder snel vast blijft staan in het stroeve kunstgras. Voor indoor voetballers vind je New Balance Indoor Voetbalschoenen in onze webshop.

 

Collecties

Binnen het merk New Balance zijn er twee verschillende collecties voetbalschoenen: Furon en Visaro.

New Balance Furon

De New Balance Furon collectie is speciaal ontworpen voor de kille afmakers die zonder twijfel vernietigend uit kunnen halen. Ben jij zo’n afmaker? Dan is de New Balance Furon jouw ideale keuze!

New Balance Visaro

De New Balance Visaro collectie is speciaal ontworpen voor de creatieve spelmakers die elke medespeler moeiteloos alleen voor de keeper zet. Ben jij net zo’n speler? Dan is de New Balance Visaro echt iets voor jou!

 

Personalisatie

Professionele voetballers zie je vaak met gepersonaliseerde schoenen spelen. Zou jij dit ook willen? Dan zit je bij VoetbalDirect op het juiste adres. Als je schoenen online besteld, en je vinkt de optie op jouw schoenen te laten personaliseren aan, zetten wij de gewenste naam met onze speciale borduurmachine op de schoenen! Zo speel jij net als de profs met een naam op je schoenen. Ruilen is dan helaas niet meer mogelijk, maar je behoud natuurlijk gewoon je garantie!


Heb je vragen overgehouden over de New Balance voetbalschoen? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice, dan zullen zij antwoord geven op al jouw vragen!

Lees meer
New Balance voetbalschoenen
Filteren
Gekozen filters
  1. Merk New Balance Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.